- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
Új hozzászólás Aktív témák
-
szatocs
őstag
Miért van itt ilyen pangás?

Most próbáltam a ferrari f430, a pagani zonda, meg a mitsubishi evo9 & subaru impreza modokat.
Az első kettő kemény, a harmadikkal meg nagyon jól lehet driftelni, szinte adja magát a drift, már-már az a nehéz, hogy ne drifteljek velük

Apropó drift. Próbálta már valaki azt a modot? Nekem nagyon nem volt jó az irányítás benne. A legkisebb mozdulatra bekeményedett a kormány, és iszonyat rángatásba kezdett az autó. Egy kicsit javított a helyzeten, hogy 20% holtjátékot adtam a kormánynak. De hát úgy meg mégsem lehet játszani...
És még egy kérdés: letöltöttem egy pályát, a Nordschleife 2007 - et, és ilyen a formátuma:
rF-Nordschleife2007_V2-release08312007.7z.002
Ezt hogyan lehet beoperálni a játékba? valami 52 MB - os mod úgy emlékszem, de csak ez az egy fájl van.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák

- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Háztartási gépek
- One mobilszolgáltatások
- Rövid játékmenet részleteket láthatunk az EXODUS-ból
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Horgász topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest