Hirdetés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Autóhifi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A legjobb gaming monitor 300 ezer alatt? - LORGAR 27MP1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lex Icon
senior tag
válasz
vnorbi #30799 üzenetére
Ó, hogy az a ...
Igazad van. A "szokásos" Revolutos SW fordítós xar. A telón nem látszik, mert kicsi és a kontraszt sem az igazi, de így gépre rakva már igen, csak nem néztem meg tüzetesen. Korábban a Pénz feltöltés menüvel is ilyen gondja volt többeknek, aztán berakták a ...-os menüt. Nem értem, miért nem automatikusan így oldják meg az összes menüt, ha kiszámolva nem fér ki a kijelzőre.
Köszönöm mindkettőtöknek a segítséget.
Már csak a frissítésre kellene valamilyen megoldás. Nem merem letörölni a R-ot, mert lehet, nem tudom újratelepíteni és akkor gáz lesz. -
Lex Icon
senior tag
válasz
razorbenke92 #30796 üzenetére
-
Lex Icon
senior tag
Sziasztok!
A keresőben nem sikerült megtoldást találnom. Segítséget kérnék 2 problémára: az első, hogy a pénz hozzáadása részben 2 banknál lévő 1-1 kártya van megadva. Az egyik bankszámlát megszüntettem és szeretném ennek a kártyáját törölni a kapcsolt kártyák közül, de ilyen lehetőséget nem látok a kapcsolt kártyák listájánál. Hogyan lehet ezt, megoldani?
A második probléma az, hogy kb. fél éve nem tudom frissíteni a Revolutot (7.29.3-as verzió). A Google Play kiírja, hogy van frissítés, le is tölti, elkezdi a frissítést, majd jó sokára kiírja, hogy nem sikerült...
A teló egy régi Xiaomi Mi 2 -es, amin 5.0.2-es Android fut (MIUI). Úgy tudom, a Revolut app a 8.8-as verzióig Android 5.0+ verziótól működik, csak a 8.9-es verziótól álltak át 6.0+ -ra. Az APK Mirror-on fent vannak a korábbi verziók, de nem tudom, megkockáztassam-e onnan a telepítést. Van aki találkozott ezzel a problémával? Köszönöm előre is. -
Lex Icon
senior tag
Sziasztok!
Vásárolt már valaki a Decathlonból online R-tal fizetve, amitől pl. átvételkor elállt és visszakérte a pénzt?
Ebben az esetben hova kapta vissza a pénzt? A R kártyára, vagy a deka átutalta a R számlájára? Esetleg a gyűjtőszámlára vagy utazgatott a pénz valamerre? -
Lex Icon
senior tag
Most raktam fel a Play-ről a 7.2.1-es verziót és ezzel sikerült belépnem. Remélem, nektek is fog menni.
-
Lex Icon
senior tag
válasz
Tuomas #21985 üzenetére
Nem bétázok (legalábbis nem tudok róla, bár most úgy érzem
).
Xiaomi Mi2, MIUI 8.2, Android 5.0.2.
Nem rootolt, bár a CIB applikáció kiírja, hogy nem a gyári FW van rajta, mert ez a xiaomi.eu-s magyar FW, tehát hivatalos, de nem a gyári kínai.
De ha tavaly óta jó volt a R-nak. -
Lex Icon
senior tag
válasz
vnorbi #21982 üzenetére
Köszi. Amikor telepítettem, akkor gondolom, a 7.1.1-et rakta fel. Utána mivel nem működött, a Play alkalmazásból néztem meg, van-e frissítés, mert ahogy korábban is írtam, volt frissítés és utána meg is javult (1 napig
) Most is volt, frissítettem és így lett 7.2. A Play-en 7.1.1 van. Passz, hogy ez hogy lehet. A 7.2 még béta lenne, de ha én kérem a frissítés keresését, akkor azt is adja?
Próbáltam felrakni korábbi verziókat (6.38.1-39.1) simán APK-ból (úgy indítás után kilép) APKMirror-ral APKM-et, APKPure-ral is APKX-et, de vagy sose ér véget a telepítés vagy hibát ír ki telepítés közben.
Azt nem értem, a Play-en miért nem lehet néhány korábbi verziót meghagyni, hogy ha gond van az új verzióval, akkor vissza lehessen állni arra. -
Lex Icon
senior tag
Engem még mindig "valamilyen" hiba miatt nem aktivál be újratelepítés után, pedig már a 7.2-es verzióra frissített.
A fórumon sokaknak van/volt ilyen hibája.
Az utolsó bejegyzés 4 órája volt és azt írja, "Solved via Revolut twitter. Thanks.", de nem találok ilyen bejegyzést a Revolut Twitter oldalán.
Nektek sikerült megoldani? -
Lex Icon
senior tag
válasz
vnorbi #21959 üzenetére
És akkor még a proci verziót nem is említetted (arm64-v8a, arm-v7a,...)
Nem tudtam felrakni egyik változatot se működőképes formában.
Korábban az apkmirror normálisan használható apk-t adott, most apkm-es szemetet amit csak a saját félrevezető reklámokkal tömött appjával lehet felrakni. -
Lex Icon
senior tag
válasz
vnorbi #21942 üzenetére
Nekem se működik újfent a küldés, és megnéztem a kártyákat és nekem se mutatja meg az adatait. Az oldalukon a státusz szerint meg minden rendben van.
@zsola400:
Tudsz egy linket adni a korábbi jó apk verzióra, ami nem vírusos, fake, meg egyéb piszkált változat? Köszönöm. -
Lex Icon
senior tag
válasz
Tuomas #21932 üzenetére
Közben sikerült megoldani. Hiába telepítettem a G Play-ből, újra rámentem és új frissítést írt (30 perccel később???) amit felraktam és most már elküldte a hitelesítő emailt és be tudtam lépni.
Az viszont érdekes, hogy egy pénteki vásárlást csak most rakott be a listába. A pénzküldés is rendben elment.
Szóval valami nagy dugulás lehetett ebben. Szerintem valamelyik verziót rendesen elcseszték és az adatokat is tönkre vágta, ezért ált le a normális működés. Agilis fejlesztés sucks.
Köszönöm mindenkinek a segítséget. -
Lex Icon
senior tag
válasz
emeritus #21922 üzenetére
Köszönöm, de nem jutottam el odáig, mert megpróbáltam azt, hogy letöröltem az app-ot és újratelepítettem, de most meg belépni/regisztrálni se tudok, mert ha megadom a mobilszámom, akkor a "szokásos" valamilyen hiba üzenetet kapom. Ha a "Nem férsz hozzá a számodhoz?" részt választom, akkor a mobilszámom után kéri a jelszót ami után megint a "valamilyen hiba" üzenetet adja. Ez a R egy rakás sz.r lett, amióta elkezdték átdizájnolni, meg szinte naponta frissíteni és felhizlalni 260MB-ra.
-
Lex Icon
senior tag
válasz
emeritus #21917 üzenetére
Gondoltam, megpróbálok másnak küldeni. Az egyik rokont választottam ki, akinek sose küldtem még csak a névjegyzék alapján felhozza a R.
Küldeni akartam 1Ft-ot, de ugyan az a hibaüzenet. Szóval a hiba nem a páromnál van.
Mondjuk én levágnám a kezét aki ilyen hibaüzenetet be mer írni egy programba: "valamilyen hiba történt" Legalább egy nyüves hibakódot adna, hogy be lehessen határolni a hiba helyét akár csak nagyjából. -
Lex Icon
senior tag
Sziasztok!
Pénzt szeretnék küldeni a párom R kártyájára a korábbi tranzakciókból, de akárhányszor próbálom, mindig "Sajnáljuk, de valamilyen hiba történt, Próbálkozz később." hibaüzenetet kapok.
Ha a névjegyzékből próbálom kiválasztani akkor csak behozza a R Kezdőlapot, de nem csinál semmit.
Ha a Küldés menübe megyek, akkor a telefonkönyvből tucatnyi embert hoz be, de a párom nincs köztük.
Ha a + jellel próbálom hozzáadni, akkor ha a @-os felhasználónévvel próbálom hozzáadni, akkor csak teker körbe a kereső és soha nem találja meg, ha partnerként próbálom, akkor megadom a nevet és a telefonszámot és hiába nyomom a pipát, nem csinál semmit.
Már újraindítottam a telót, frissítettem a R-ot a G Play-ről, de semmi, pedig már vagy tucatszor küldtem neki pénzt és ő is küldött nekem.
Mi lehet a probléma? Köszönöm a segítséget. -
-
Lex Icon
senior tag
válasz
agroman #15117 üzenetére
Törvény szerint járnak el és nyilvános. Azaz elolvashatod a törvényt, de hogy ne kelljen sokat keresgélned, keress vissza, belinkeltem és be is idéztem a pénzmosásról és terrorizmus támogatásáról szóló törvény ide vonatkozó részét, amiben az is benne van, hogy nem tájékoztathatnak az ellenőrzés részleteiről.
"Normál" bank is bekéri a plusz iratokat, ha nagyobb mennyiségű vagy gyanús pénz kerül a számládra. -
Lex Icon
senior tag
válasz
INGJOKE #14294 üzenetére
Mert már sokadszorra indítasz flame-war-t azzal, hogy jelen topik tárgyát szidod, miközben regisztráltál rá, majd közlöd, hogy nem használod, mert az Erste-Visa jobban vált. Akkor is meg lett magyarázva hogy mikor és hogyan történik, de még mindig nem érted a működését (lásd hedgehog hozzászólását). De ez nem lenne baj, ha a fikázásaid jogosak lennének, de nem látsz a pályán és sokadszorra mosod össze a dolgokat, miközben számomra érthetetlen módon írogatsz egy olyan topikba, ami számodra irreleváns.
-
Lex Icon
senior tag
válasz
#95561216 #14063 üzenetére
A London, Lambs Conduit Street viszont igaz?
Magyarázhatod ahogy akarod, de ez így nem lesz igaz, mert vagy a Spar tényleges címét adja vissza, vagy a Curve saját adatait ha "nála" vásároltam.
Ha Apay vagy Gpay esetleg Simple, meg a többi szolgáltatón keresztül vásárolsz, akkor milyen adatot kapsz vissza? -
Lex Icon
senior tag
válasz
gzbotii #14055 üzenetére
Vagy ha már leírsz ilyen kijelentéseket, szolgáltass valami konkrétumot is (cikk, saját, dokumentált pelda, több felhasználó hasonló tapasztalata, etc).
Fentebb leírtam konkrétan, hogy milyen adatot látok a R-ban és utána egy másik topiktárs is megerősítette és leírta a saját konkrét adatát. Ha akarod, rakok be képet róla, ha úgy gondolod, hazudok. Bár nem tudom ennek mi értelme lenne. Az off jogos, bár off-ba raktam a hozzászólást. Ettől függetlenül összefüggő témák is lehetnek a hibás címet a R-ban látom. A Curve ki se írja, hol vásároltam.
-
Lex Icon
senior tag
válasz
instantwater #14050 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok, de az új tranzakcióban az adatok ne legyenek hamisak, hanem az eredetinek megfelelőt kapjam vissza. Az, hogy ezt a Curve nem tudja megoldani, nem érdekel, de nem a Londoni Sparban vásároltam, ez tény.
-
Lex Icon
senior tag
válasz
instantwater #14041 üzenetére
A Curve megkapta a magyar céget és címet. A R-t meg nem kapja meg ugyanezt, hanem egy londoni címet kap meg. Engem nem érdekel ki mit kavar, de egy pénzügyi bizonylaton nem akarok hazugságot látni. Curve nélkül rendesen működik a R. Úgyhogy Curve kuka. Persze nem csak ennyi a történet, mert több bicskanyitogató hiba van a rendszerükben (pl. refunded tételeknél nem látszik az összeg), de nem kínlódok velük, van jobb megoldás, úgyhogy mennek oda, ahova valók.
-
Lex Icon
senior tag
válasz
sopruk #14019 üzenetére
Nekem az fura még, hogy minden Curve-os vásárlás angliainak van kategorizálva a Revolut appban. Persze logikus, mert angliai a kártya, és gondolom csak így tudja beazonosítani, de mégis fura...
Dehogy logikus. Vásároltam egy magyar Sparban és London, Lambs Conduit Street van beírva címnek. Még jó, hogy a hely alapú biztonság nincs bekapcsolva a R-on. Nálam a Curve leszerepelt, ment a süllyesztőbe. A R magában a legjobb. A többi kártya kutyagumit se ér.
-
Lex Icon
senior tag
válasz
instantwater #14018 üzenetére
Nem kellene számítson, hogy milyen kibocsátású. A R nem csinálja, pedig az is UK kibocsátású.
Magyarországon is lehet Euró alapú kártyát kérni.
A Curve-nek a mögötte lévő kártyához beállított devizát kellene továbbküldenie, ha már nem tudja multidevizásra állítani a R-ot. -
Lex Icon
senior tag
válasz
sopruk #14015 üzenetére
Ez is az átverős Curve miatt van, mert hiába magyar a regisztráló, hiába HUF-ra van állítva alatta a kártya, hiába Ft-ban terhelnék és hiába vagyunk Magyarországon, ő csak azért is GBP-ben akarja a tranzakciót, hogy ő is bezsebelje a váltási díjat és kifelé se kelljen a saját devizájuktól eltérővel fizetni.
-
Lex Icon
senior tag
de a néhány nap miatt lejjebb ment az árfolyam, ok, de ha azt beszámítjuk akkor sem jelentős a különbség.
Nem tudom, mit nevezel jelentősnek, de 4Ft-ot esett a dollár a 4 nap alatt. Ez a 3,79 USD-dre vetítve 15Ft. Na, ennyivel lett volna olcsóbb R-tal 21-én. Valóban nem jelentős összeg, de pont elég arra, hogy bizonyítsa: a R jobban vált és ha visszaolvasol, láthatod, hogy tucatnyi "sorstársad" se érti a devizák, árfolyamok, bankok, vásárlások pontos működését, ami nem baj, csak a topik tele van felesleges magyarázkodások tömegével, hasznos információk helyett.
-
Lex Icon
senior tag
válasz
energiezolee #13850 üzenetére
Nem figyeltem, de rendesen használom vásárlásra. Használd te is, majd fel fogja kínálni. Az automatikus részt nem használom, szeretem magam koordinálni a feltöltést, de a cvv és SMS azonosítás nélküli feltöltést szeretem, mert csak megadom az összeget és a feltöltő kártyát kiválasztom és már fent is van.
-
Lex Icon
senior tag
válasz
instantwater #13772 üzenetére
Pocséklás oldalról a R nehezíthette volna az ingyen pénzre szálló legyek dolgát feltételekkel, de lehet, a cél a minél nagyobb regisztrált ügyfélszám, ami jobban bevonzhatja a befektetőket és a tőkét, amiből fizethető a mohó emberek "csaka3000forintokértregisztrálok" projektje.
-
Lex Icon
senior tag
válasz
Tuomas #13686 üzenetére
Nekem K&H-s Maestro üzleti kártyám van és az első két feltöltésért (3,5e, 4e) számítottak díjat, a 3-tól (60e) már nem. De közben volt feltöltve lakosságiról is. Azóta se számít fel díjat az üzleti kártyáról, tehát ha nincs más megoldás akkor az elején pár kisebb összeggel érdemes feltölteni és benyelni a díjat.
-
Lex Icon
senior tag
válasz
Tuomas #13622 üzenetére
A félreértéstől függetlenül a válasz akkor is helytálló a kérdésedre, mert aktuális dátummal vonják le függetlenül az eredeti dátumtól. Ez a napon belüli időpontra is vonatkozik, mert a két tranzakció független egymástól.
Az azonos időpont meg értelmetlen, mert miért pont abban a percben emelnék le, amikor 4-én?Jubileum van? Mivel az időpontra vonatkozólag értelmetlen a kérdés, ezért gondoltam, hogy nem is arra gondolsz.
Példa: ha 2 hete vásároltál a neten 14:58-kor, és ma is vásárolsz, akkor miért történne az pont 14:58-kor?Megint engem próbálsz beállítani hülyének
Egyrészt nem akarlak én beállítani semminek, másrészt nem értem a megint-et.
-
Lex Icon
senior tag
válasz
aujjobba #13597 üzenetére
Semmilyen papírom nincs róla, hogy fizettem, nem tartom meg a cetliket.
Ne izgulj, nekik sincs semmilyen papírjuk arról, hogy nem fizettél. Viszont van egy videófelvételük arról, hogy fizettél.
Remélem nem fogja az összes write only R használó leírni ide a "nagy sztorit", hogy sztornózták a 4-ei tételeit.
Egyébként a blokkokat/nyugtákat be lehet fotózni az adott tételhez a R-ban, így később megvan, ha kell. Persze nem biztos, hogy ezzel akar mindenki bíbelődni.
-
Lex Icon
senior tag
válasz
vnorbi #13567 üzenetére
Szerintem azt akarta igazolni (csak nem írta le!!), hogy a VISA jobban vált. Viszont ezt már korábban megbeszéltük, hogy a VISA napi árfolyammal számol, ami jobb, ha emelkedik napközben az árfolyam és rosszabb, ha csökken. Persze mikor csökken, akkor nem mutogatja az árfolyamokat.
Egyébként mivel összességében kiegyenlítődik az eltérés, így ezzel nem fog meggazdagodni, a hogy látszik, hogy 18 Ft eltérés van, ami annyit nem ér mint a hozzászólás elkészítéséhez használt energia.
Ezen túl azt nem értem, hogy ha ilyen szuper a VISA az Erste-vel, akkor minek flame-eli a Revolut topikot? Sőt, miért van R kártyája? -
Lex Icon
senior tag
válasz
INGJOKE #13558 üzenetére
Ahogy Donki Hóte is írja, messze van még az, hogy a Revolut stabilabb legyen, mint a csekkes befizetés, a hivatalos igazolás elfogadásáról meg ne is beszéljünk. Pont emiatt nem fizetek icsekk-kel meg egyéb normális igazolás nélküli formában szolgáltatói/közüzemi számlát. Ahol direktben kapom a terméket vagy szolgáltatást, ott nem gond.
-
Lex Icon
senior tag
válasz
bigdady #13556 üzenetére
és Donki Hóte
Konkrét esetem van több is, mikor nekem megvolt a posta által lepecsételt ill. nyomtatott sárga csekk és miután bemutattam a szolgáltatónak, ill. - mivel volt adófizetéses ügy is - a NAV/APEH-nak, én mentem a dolgomra a többit ők rendezték a Postával és az OTP-vel (kártyával is volt fizetés).
Szóval nem tudom, mennyire valóságos amit írtok vagy kamu, de engem nem fogtok meggyőzni, mivel konkrét esetekből tudom, hogy ha van hivatalos papírom a fizetésről, akkor még a bíróság is nekem ad igazat és a pénzért fusson az akit illet. -
Lex Icon
senior tag
válasz
Tuomas #13549 üzenetére
Szerintem túllihegitek a dolgot. A problémáról tudnak, mivel naponta jönnek tranzakciók ezekkel kapcsolatban, legfeljebb nem a folyamatos tájékoztatásra pocsékolják az idejüket, hanem a kijavításra.
Persze mindenki annyit stresszeli magát amennyire akarja, a gyógyszeriparnak is kell a bevétel. -
-
Lex Icon
senior tag
Nem értem, hogy egyáltalán minek ezzel foglalkozni?
Nem elvettek a pénzemből, hanem hozzáraktak.
Innentől szórakozzák le magukkal a bank, a kártyatársaság, meg aki még érintett ebben. Minek kínlódjak én az ügyfélszolgálattal meg a többiekkel más pénze miatt? Fusson utána az akié! -
Lex Icon
senior tag
-
Lex Icon
senior tag
válasz
instantwater #13407 üzenetére
Ha a R hibája, hogy a kártya tönkrement, akkor jogos.
-
Lex Icon
senior tag
válasz
shtirley #13309 üzenetére
Valóban tévedtem abban, hogy puklikat fogsz látni, mert csak akkor látnád, ha a magyar formában mutatnák az árfolyamot, ami mindig Ft/€ formájú, tehát vételnél és eladásnál is, de a R normálisan a reciprokát mutatja a vételi formánál, így megint gödrök vannak, ahogy whbear is írta.
Érthetőbben:
magyar forma pl.: vétel: 329,34 Ft/€ eladás: 334,95 Ft/€
R forma: vétel: 329,34 Ft/€ eladás: 0,0029855 €/Ft
Utóbbi a nagy árbeli eltérés miatt nehezen kezelhető, ezért használjuk az 1. formát. A R viszont csak 4 tizedesig kezeli (0,0029), ezért számunkra használhatatlan így. Ezért se lehet automata váltást beállítani Ft-ról, mert nem lehet megadni pontosan az árfolyamértéket. -
Lex Icon
senior tag
válasz
Tuomas #13284 üzenetére
Én sem írtam másik bankról csak arról, hogy a R rosszul vált.
A kérdés ez volt:
"Viszont én azt látom, hogy pl az euró árfolyama szombat-vasárnapra bezuhan kb ~1%-ot és ott fixálódik. -1% +1% = 0 tehát ha jól értelmezem, a pénteki "záró" árfolyam marad egész hétvégére."
Összekeveri az eladási és vételi árfolyamot és annak változását 1% váltási díj esetében. Egyértelműen látszik a hétvégi árfolyamon az 1% költség, tehát ahhoz nem adunk semmit csak a kérdező azt hiszi a diagram alapján, hogy hétvégén olcsóbb az Euró, mert összekeveri a vételt az eladással. -
Lex Icon
senior tag
válasz
shtirley #13279 üzenetére
Vess egy pillantást a kép tetején szép nagy betűkkel kiírt szövegre, miszerint: EUR -> HUF, és értelmezd mit takar az ábra: Eurót váltanak Ft-ra ennyiért. Ha így sem érthető: ennyi Ft-ot adnak az Euródért és nem ennyiért adják az Eurót. Fordítsd meg a váltás irányát, rögtön puklik lesznek hétvégén nem gödrök.
Az a fránya deviza "tudomány".
Bocs a kiakadásért, de minden héten jön valaki, aki megmagyarázza, hogy miért nem jól vált a R.
Sokan azt hiszik, egy multidevizás bankkártya kezelése is olyan triviális, mint egy sima bankkártyáé. Hát nem. -
Lex Icon
senior tag
Mit csináljunk, ha kidobattuk magunkat a Revolutból?
Csak aztán ne itt sírj, ha csalás miatt kapod, ami jár. -
Lex Icon
senior tag
válasz
Tuomas #13187 üzenetére
Szerintem inkább arról szól, hogy a banki licenc megszerzése iszonyat pénzt emészt fel, miközben nem hoz annyi bevételt hosszabb távon mint az, hogy korszerű, felhasználóbarát szolgáltatásokat nyújtanak hosszú távon is, amitől a bizalom ugyanúgy kialakul, mintha "fölöslegesen" tolnák a pénzt mindenféle bankmegfelelés miatt.
Nem tudom lehet-e ilyen megoldás is, de elég lenne a náluk lévő pénz biztosítása is banki licenc nélkül. De lehet, ehhez is sok pénzt kellene betolni. -
Lex Icon
senior tag
válasz
Drenadar #13175 üzenetére
Tehát ha meg nézem hogy a lloydsnál van a saját névre szóló számlám akkor a lloyds ne utasitson már el egy helyi kp befizetest.
De el fog. Azért mert megszoktuk, hogy ha nyitunk egy banknál bankszámlát, ahhoz jár a pénztári befizetés. Egyébként ez a legtöbb helyen pénzbe kerül. Viszont ezért fizetünk havi díjat meg egyéb költségeket. Ellenben a R-nál nyitott "számla" csak online számla, nem jár hozzá pénztári szolgáltatás, mivel a R nem kért hozzá ilyet, hogy olcsóbb lehessen. Lehet ez újdonság, de a fintech cégeknél a bankszámla is eltérő a megszokottól.
Ha valaki mégis kipróbálta a Barclays valamelyik fiókjában, akkor szóljon, mi lett az eredmény. -
Lex Icon
senior tag
válasz
Gsx-rr #13040 üzenetére
Ha push üzeneten a #withKEY beléptetést érted, az működik. Egyfolytában azzal lépek be. Direkt most is kipróbáltam, simán adta a kódot mobilon és be tudtam lépni a PC-n.
Fizetni meg nem fizetek érte, mert 2 évig teljesen ingyenes számlát nyitottam a CIB-nél.
Azt se értem, hogy ha a többiek bólogatnak, hogy igen, 2 hete hiba van, akkor nálam miért nincs -
Lex Icon
senior tag
válasz
gzbotii #12974 üzenetére
Te vagy a topikgazda, azt teszel amit akarsz.
Azért írtam be, mert sokan azt hiszik így kell írni. -
Lex Icon
senior tag
válasz
freelancer68 #12970 üzenetére
-
Lex Icon
senior tag
-
Lex Icon
senior tag
válasz
INGJOKE #12777 üzenetére
És ennyiért váltottad is? A banki lekönyveléssel együtt.
Egyébként lényeges, hogy a Visa-nál ez napi érték, így nem követi a napon belüli mozgást. 3-án napközben a Visa-hoz képest esett az ár, míg ma emelkedett. Tehát tagnap rosszabb volt a Visa, ma jobb. A napi ingadozásokból származó eltérést a következő napba számolják bele. Ahogy a napi árat használó valutaváltók és bankok is. -
Lex Icon
senior tag
-
-
Lex Icon
senior tag
válasz
INGJOKE #12743 üzenetére
Ahogy Szabesz írta, kevered a vételi/eladási árfolyamot. A számokat is (302 ???!!!) A R az Euró eladási árfolyamát simán nem is írja ki (0,0030) csak ha váltáshoz beírsz 100€-t
Most 10:26 a vételi és eladási árfolyam R-on: 332,26/332,55 Közép:332.398. Ez a fél ezreléket se éri el a középhez képest. -
Lex Icon
senior tag
válasz
INGJOKE #12736 üzenetére
Ez mikor volt? Jó lett volna az eredeti hozzászólást linkelni (arra válaszolni).
Szeptember 12 óta nem volt annyi az árfolyam.
Másrészt Ennyivel könyvelte le a bank a számládra a pénzt vagy csak ennyit foglalt, mert nagyon nem mindegy. Ja és hétvégén vagy hétköznap.? A R hétköznap 1-2 ezreléket (nem %-ot!) számol fel. Ennyi a bankközi. Ezen nem lehet mit javítani. A hétvégi 1% ami több, de a bankokhoz képest még ez se sok.
Konkrét árfolyamhoz meg időpont is kellene, mert így nem ér semmit. -
Lex Icon
senior tag
válasz
bigdady #12662 üzenetére
és @Gsx-rr:
Ha ennyire jó a bankotok, akkor minek nektek Revolut?
Azok az előnyök, amiket gzbotii felsorolt, nem feltétlen mindenkinek előny. Van akinek ez tetszik, van akinek az. Van aki használja, van aki nem. De van, ez a lényeg.
A K&H és CIB dolgaival meg ne gyertek már mert közelébe sincs a R-nak. Mindkettőnél van számlám. BB-nél nincs, de nekem a futottak még kategória.
Nekem 1. számú probléma: Nem látom mit vásároltam csak napok múlva. Mindkét banknál zárolva van pl. 58328 Ft, de azt nem látom, hogy miből tevődik össze. Emiatt már többször szóltam hivatalosan a K&H-nak, de tojnak rá.
A pontokat meg csak bizonyos feltételek közé szorítva tudja a két bank. Úgy könnyű nyerni, ha tologatod a gólvonalat. A KH app-ja, meg nem is megy több telón se, csak a kék képernyő kavar, aztán ki kell lőni, mert egy SW hulladék. Mindkét bank app-ja 3,9-en áll a GPlay-en. Nem véletlen.
A bankok többsége leragadt a XX. században, a fintech cégek meg "kissé" innovatívabbak és törik magukat, hogy a felhasználók érdekeit figyelembe vegyék. -
Lex Icon
senior tag
válasz
DessertFox #12658 üzenetére
Ja, lehet, hogy le van tiltva a kp. felvét a R app-ban.
-
Lex Icon
senior tag
válasz
DessertFox #12658 üzenetére
Itt a kiutalásról van szó, nem a feltöltésről. Nekem egyébként megeszi a K&H-s ATM a kártyám. Még mobil számlát is tudunk róla fizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Enermax Revolution 1000W Gold Moduláris Tápegység
- ASUS ROG STRIX 750W GOLD Moduláris Tápegység
- ASUS TUF Gaming 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest