- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam Deck
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz abrtom87 #33671 üzenetére
Jó sok kérdés...
Valaki ismeri ezt?
Én is kaptam sms-t, de már van Revolutom.
Mi ez a 3 hónap?
Magasabb csomag, mint a Standard, ami ingyenes. Ez Premium.
Utána automatikusan vonnak pénzt?
Ezt nem tudom, de gondolom, ha lemondod időben (a 3 hónapon belül), akkor nem.
Ilyenkor ingyen kapok fizikai kártyát?
Ha jól tudom a postázási díjat kell fizetned.
Egyáltalán kell ez nekem?
Jelenleg 4 bankkártyám van. Viszont gond szokott lenni az USA-ban néha a kártyáimmal. Valószínüleg a Mastercard miatt.
Itt lehet választani hogy Visa-t kernek?
Most épp nem tudom, mit adnak, választani nem tudsz, de virtuális kártyaként nekem van MC és Visa is.
Jó lehet ez arra hogy teszek rá x pénzt és az USA-ban kp helyett ezzel fizetgetek?
Többek között pont erre való. "Utazós kártya", így is emlegették, emlegetik."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
törölt tag
válasz abrtom87 #34554 üzenetére
Az lehet... Bár mennyi a tartós több hónap? pár hét gondolom még nem ebbe a kategóriába esik. De esetleg jelentsd be, pl bankodnál. Nekem eddig ilyen gondom nem volt... bár nekem épp ott / előtte nem sokkal derült ki hogy lejárt a kártyám [új még nem jött] (de amúgy sem az volt tervezve használatra, csak kérték egyik szállás helyen). Nekem sima hagyományos takarékos / otp-s kártya volt.
Amúgy elvileg Curve kártya müködik azt próbáltad? Magyarosinak ment kint....
Egyébként én webshopba vetem pár éve így, hogy irányítószám, és cím kellett, mert magyart nem fogadott el.
Netről kerestem olyant amit elfogad, és magyar bankkártyával fizettem... gond nélkül ment...Egyébként érdemes lenne pár ilyen videót megnézni. Azt hiszem a wise-t jobban elfogadják, bár ez pl 2 éves videó volt...
-
törölt tag
válasz abrtom87 #34602 üzenetére
A Curve-nak az átváltása, nem jó, a mastercard árfolyamát alkalmazza úgy tudom... de van külön topicja...
Azt nem tudom, hogy megoldható-e, hogy a revolut váltson, ha curve-ön keresztül fizetsz...
De az biztos megoldható, hogy választ forintról dollárt, és dollárban fizetsz revoluttal curve-ön keresztül.Ez esetben a revoluton curve tranzakciónak jelenik meg elvileg.
De egyébként ilyen esetben nem a legegyszerűbb a bankoddal megbeszélni? Hogy nem ellopták az adatokat, hanem hosszabb ideig kint fogok tartózkodni, ez normális kártya használat.
Magyarosi egyébként csak pár hetet töltött ott, nem tudom ilyen távban hogy viselkedne a curve...
"Jó volt. Western Unionnal kellett a családnak küldeni kp-t."
Hát a küldést revolutra, vagy transferwise kártyára is megoldhatod... lehet jobban jöttök ki.Esetleg célszerű több kártyát használni... vagy keresni egy olyan topicot, ahol vannak "sorstársak", biztos van ennek is vmilyen módja...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest