Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• GAbre

veterán

válasz #33802016 #48886 üzenetére

Alin reklamáltam először,ez volt a megoldás,hogy küldjem vissza,és visszakapom az árát(no appeal,vagy más solution,csak a cancel max),ezeket a képeket is csatolták,+beszélgetèst,amiben mondtam eladónak,hogy fizesse ki futárt,és visszaküldöm,mert nekem nem éri,meg feladni.

Többieknek ,még csak jelzem,hogy mennyire jó ùgy vásárolni,hogy DIREKT revoval veszel kétes oldalról,hogy majd szükség esetén,revo megvéd...
    Lásd anno volt 1 kamu oldal vettem 4k hordozható kijelzőt,kaptam 1 nagyítòs boxot, hál istennek volt paypal,és ott reklamáltam is,és érdekes módon visszakaptam az árát, return nélkül...
    Ilyet se láttam még paypalon se,hogy küld vissza több pénzért,hogy végül -al zárt egyenleted legyen.

Ez olyan,mintha ügyvédhez mennèl fel jelenteni valakit, tökmindegy,hogy 5000 vagy 500ezer összegben,ha ügyvéd 10-15k-t vagy 1millát kér.
    Nyilván mindenki rohan és végigviszi az ügyet....
    Noxy:
    Tehát,ha van lehetőség,mint paypalnál is reklamálni,akkor mi köze hozzá?
    Mert megadta a lehetőséget.... :Y
    És semmi se garantálja,hogy ha van opció a boltnál reklamálni,akkor a bolt helyesen cselekszik.
    Remélem csak ez esetben van pehhem,hogy senki se cselekszik helyesen.
    És máskor megvéd revo,és nem várja el,hogy 2-3x-os pénzen küld vissza...
    Otp-nèl pl igazad lenne,ott is lehet ilyen miatt reklamálni.
    De ott annyit csinál a bank,hogy egy kedves kis kérést tesz,hogy ad már PLS vissza pénzt.
    (jah és nem mellesleg mikor ez volt akkor is 1 óra kellett hozzá,meg 3 ügyintéző,hogy erre rájöjjenek és megcsinálják,de bárcsak ennyi érthetetlen dolog lett volna abban az ügyben is...)
    Attól aki direkt átver,meg ne várd vissza a pénzt....
    Még 1 félre utalásnál se mindenkiben volt/van annyi,hogy kérésre visszaadja pénzt.

Új hozzászólás Aktív témák