Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
takos
tag
válasz mAtThEw0319 #26492 üzenetére
Köszönöm. Azért érdekes, hogy lassan egy hete nem tudják megoldani. Szomorú
A vasam? Lenovo S400U, Intel Core i5-3337M,524HDD+24SSD, 8GB DDR3 1600MHZ
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz viharhozo #26489 üzenetére
Az a baj, hogy ha nem fixírozod folyamatosan a telefonod, akkor simán lehet, hogy lemaradsz az "agent"-ről. Én azt szoktam, hogy beírom, hogy "live agent", utána pedig már el is kezdem írni a nyűgömet, hogy ha valaki belép már reagálhasson is rá.
#26491 xy.zsolt
Ha, mindkettőtöknek van Revolut-ja, akkor ne bekérővel vacakoljatok. Simán csak küldjétek át egymásnak a pénzt. Az a lényeg, hogy mindketten engedélyezzétek, hogy az app. hozzáférjen a kapcsolataitokhoz (gondolom egymás tel. könyvében benne vagytok), és akkor az app. tel. szám alapján már tudni is fogja, hogy neked is, és a haverodnak is van Revolut-ja. Utána már csak pár "katt", és meg is érkezik a guba. -
mAtThEw0319
senior tag
UniCreditnél még mindig nem megy a bankkártyás feltöltés... telefonos ügyfélszolgálat (UniCredit) jövő hétre ígérte, hogy megfog oldódni a probléma, addig inkább átutalással töltsem fel, mondták.
És emiatt írok.. kevesebb mint 15 perc alatt teljesült, délután 5 óra után az átutalás.. ez számomra teljesen hihetetlen. Úgy voltam vele, hogy jó ha holnap délelőtt valamikor rajta lesz a pénz.. és erre kevesebb mint 15 perc múlva jelez a revolut app.. hihetetlen... !! -
xy.zsolt
őstag
kaptam egy revolutos pénz bekérő linket egy barátomtól....utalni kéne neki revon belül de valamiért nem fogadja el érvényesnek a revo kártyámat A kapott linkre kattintva az app kéri ugye a nevem címem, kártyaadatokat, irányítószámom és országom (Magyarországot és a revonál regisztrált irányítószámomat, revo kártyaadataimat adtam meg)....majd rábökök a fizetésre erre mindig azt írja ki, hogy nem megy. A kártyával ma gond nélkül többször fizettem boltban és neten. Mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
K Norbi
addikt
Utaltam magamnak pénzt.
Pénz megérkezett, de se e mail, se app nem jelzett.Értesítéseket lehet valahol állítani?
-
viharhozo
addikt
Hogy lehet uj chatet inditani? A mostani harom napja "Munkatárs keresése" allapotban van, es nem tortenik vele semmi. Viszont a listaban az aktivak kozt szerepel.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Tuomas
addikt
Megújul a standard kártya kinézete, először csak az UK-ban lesz elérhető, majd fokozatosan a többi országban.
[link]We were here
-
Tuomas
addikt
Aki lemaradt volna róla: elérhető a Revolut web app, úgy látom ez már jóval több funkciót tartalmaz, mint a korábbi.
[link]We were here
-
room303
tag
válasz <Adamsky> #26463 üzenetére
Nálam is probléma van az Unicredit-es feltöltéssel. A Mastercard ID check képernyőn felugrik az Unicredit push, rányomok, leokézom a feltöltést, aztán visszatérve a revolutba tovább-tovább és a végén ez a képernyő fogad:
(de legalább nem veszi le a pénzt az Unicredit-ről)[ Szerkesztve ]
-
dugynok
senior tag
Üdv!
Unucredites mastercard nàlam sem megy... Gpay fizetés megy curve kàrtyàval, de napi max 200k. Utàna màr nem enged... Mögöttes kàrtyàn bőven van pénz. Mi lehet a bibi? -
K Norbi
addikt
Sziasztok
Fizikai kártya igényléskor melyiket küldik mostanában?
Visa vagy MasterCard?[ Szerkesztve ]
-
MárkeR
lelkes újonc
Sziasztok!
Ha magyar bankszámlára szeretnék utalni mindenképp kell a címzett címe is?
Ezt nem értem miért kériKöszi
-
kp78
addikt
válasz <Adamsky> #26463 üzenetére
Kijelentkeztem, majd be, és most ott a tranzakciók között az eddig eltűnt 11.30-i feltöltés.
#26461 vmarci21 esetleg egy próbát neked is megér„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
<Adamsky>
nagyúr
"Kíváncsi leszek mi lesz."
No, nem volt épp gyors (meló közben kitettem a telefon képét a monitorra, hogy ne maradjak le ha bejelentkeznek) de megoldódott. Kicsit nehezen értette meg a dolgot, de aztán azt írta, hogy a technikusok dolgoznak a probléma megoldásán és jelentkezni fog, ha már jó.
Nem hagytam magam lerázni, kérdeztem, hogy hol fog jelezni, és kb. mikor. Kisvártatva csak annyit írt, hogy nyomjak egy logout-ot. Mondom OK, legyen ...
... és TA-DA, logout-login után jó lett.
Szóval szerintem Te is próbáld meg először ezt, aztán ha nem megy, akkor készülj be egy statement-el (kivonattal) és pár screenshot-al, és irány a chat. Ha lassan is, de itt működik a dolog (nem úgy mint a Curve esetén ) -
vmarci21
tag
Nekem meg egy Revolut felhasználónak küldött összeg tűnt el teljesen. Egyenlegem csökkent, de sem a tranzakció listában, sem a PDF kivonatban nem látszik... - valami elromolhatott a Revolutnál...
>> into.hu - https://into.hu <<:::>> Webfejlesztés: https://intomedia.hu <<
-
Brandynew
őstag
válasz 1stVikman #26453 üzenetére
A robotnak hiába küldöd be, azt nem olvassa valódi ember. A robot arra való, hogy a beírt kulcsszavak alapján a GYIK megfelelő pontját kapod meg válaszul, egy sima kereső. A live szót kell beírni (nem kell az agent utána), pár perc múlva kapcsolnak élő embert és vele tudsz erről beszélni.
[ Szerkesztve ]
-
balinlin
senior tag
akiknek gondjuk van a topup-al, azok próbálták esetleg a web appot használni? Ott is lehet topupolni. Persze elvileg ott is hasonlóan megy (vagy nem megy) a töltés, de egy próbát megérhet.
-
kp78
addikt
válasz <Adamsky> #26456 üzenetére
Kíváncsi leszek mi lesz.
Újratelepítés jár vmi hátránnyal?
Elvész vmi, amit esetleg a telefon tárol?„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
<Adamsky>
nagyúr
Tegnap igen, de akkor még nem voltam tudatába, hogy van ilyen kivonat. Ő azt írta, hogy látja a pénzváltást, és azt is, hogy a végösszeg stimmel. Mondta, hogy nézzem meg a tranzakciókat. Mondtam, hogy pont ez a gond, hogy ott nem látszik. Küldtem screenshot-ot...
Az lett a vége, hogy várjak, és/vagy telepítsem újra az app.-ot. Most, hogy ki tudom exportálni PDF-be a hónapot, és mellé tudom tenni azt, hogy a végösszeg nem annyi, amennyi, így ma újra próbálkozok. Egyelőre várom, hogy bejelentkezzen valaki. -
félisten
Hozzáadtam a kártyát a Google Pay-hez, de amikor akarom használni sikoltozik, hogy "használja a chip" kártyát.
Hol "ronthattam" el?"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
-
kp78
addikt
válasz zsola400 #26447 üzenetére
Akkor passz, h neked hol van, de válasz akkor is
A regisztráció napja a fordulónap.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
<Adamsky>
nagyúr
"Ráböksz a főoldalon a ... " - köszi! Ez eddig elkerülte a figyelmemet.
No, de a lényeg. Lekérdeztem a nov.-dec. hónapokat. Szerinte a "Total Balance" dec. 2-án 133.79$. Miközben a valóság 300.58$ (ez látszik is az USD-s acc.-ra lépve). A limit-em (dec. 16 lesz a forduló) is erről tanúskodik. A nov. 30-i átváltásom nem látszik. A #26432-ben írt korábbi váltást viszont én néztem be. Azzal miden OK.
Sok rosszat olvasok - és sajnos tapasztalok is - a Curve-el kapcsolatban mostanában, ezért egy ideje a Revolut felé fordultam. Nem lenne jó, ha most ez is elkezdene "köhögni"."Nekem eddig egy HUF >> EUR váltásom volt, az azonnal látszott és könyvelődött."
Nekem volt már ez is, az is. És eddig nem volt gond. Nem állítom, hogy mindig visszanéztem, de általában kíváncsi vagyok, hogy végül mennyinél váltott, ezért szoktam megnézni a tranzakciót (aminek most ugye nyoma sincs). Itt tuti lesz egy kis gliccs, ha majd költök róla, mert akkor már nem fog kijönni a matek.Szerintem Te is figyeld majd a forintos számlád, és ha költesz róla, akkor kérd le a kivonatot. Kíváncsi leszek ...
-
kp78
addikt
válasz <Adamsky> #26445 üzenetére
Ráböksz a főoldalon a "küldés" gomb melletti 3 pöttyre, és feljön, hogy "átváltás, kivonat, részletek, új számla".
Ott tudsz olyan kivonatot lekérni pénznemenként, mint egy bankszámlakivonat. Ezen még a váltási árfolyamot is látod.
Excel formátum használhatatlan (nálam legalábbis tele van minden kérdőjellel), de a .pdf formátum jó. És ott akár a regisztrációmig visszamenőleg le tudom ezt kérni.
És minden látszik benne (feltöltés és költés), de az utolsó feltöltésem nem.
Nem aggaszt, mert nem akkora összeg, csak ezek szerint ez a kivonat sem 100%.Nekem eddig egy HUF >> EUR váltásom volt, az azonnal látszott és könyvelődött.
[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
<Adamsky>
nagyúr
A kivonat alatt a csengő ikontól balra lévő oszlop-diagramra gondolsz (ill. az a mögötti lekérdezésre? Mert ott én pl. egyetlen top-up-ot v. exchange-et nem látok.
Mint írtam, nálam is vannak érdekességek, csak nekem a pénzváltás nem v. késve könyvelődik le. Egyébként jó lenne, ha fordulónapon látnék egy összesítőt, hogy akkor ennyi és ennyi Huf-om, Euróm, stb. volt. Vagy van ilyen, csak én nem látom, ill. találom?#26443 zsola400
Nyomj rá bal felül a monogramodra, és ott már meg fogod találni... -
kp78
addikt
válasz zsola400 #26443 üzenetére
Írja is a napját ott, ahol a limiteket látod.
(bal felső sarokban a nevedre bökve megtalálod)[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
zsola400
aktív tag
A 350e ft-os váltási limit mikor fordul, regisztrációs dátummal?
-
kp78
addikt
válasz Tuomas #26440 üzenetére
Miért? Mert jó lenne látni a pénzmozgást. Az egy dolog, h a kártyához (amiről töltök) tartozó bankszámlakivonaton látszik a pénzmozgás, de azért jó lenne, ha ez a Revo-s kivonaton is látható lenne.
Persze, igazad van egyenlegből költ az ember.
De a Revo-s kivonat is csak tájékoztató jellegű lenne?[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
Nekem sem látszik a tranzakciók között és a kivonaton sem a Ft feltöltésem.
Support szerint ne aggódjak, ha az egyenlegben ott van, akkor nincs baj.
Azért ha egy 6-7 számjegyű összeg lenne, akkor ez így nem lenne túl megnyugtató válasz...„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kmarci25
veterán
válasz Feki_0312 #26434 üzenetére
Olvass vissza. Egy hete csinálja kb. Alternatív megoldás, ha van Curve accountod, akkor az alá az Unicredit kártya, vagy Google pay alá, és úgy feltölteni a Curve-ről vagy a Gpay-ből. Végső megoldásként utalás.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Divinity
őstag
válasz 1stVikman #26435 üzenetére
Ezt a JSON-t a Revolut dobja? Ezzel simán lehetne menni akar az UniCredit felé akár a Revo felé, ugye aki dobta az fog többet mondani az id alapján.
Viszont így elsőre így tűnik, hogy szarul válaszol az UniCredit és nem tudja értelmezni a Revolut azért dobja elreturn Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
1stVikman
senior tag
válasz Feki_0312 #26434 üzenetére
Csatlakozom.
Dettó ugyanez csak Visa kártyával.
Kaptam új kártyát, amin csak a hátulján vannak adatok, majd jelezte a bank, hogy hamarosan megszűnik a régi. (Az MC volt és gond nélkül ment a feltöltés, 2-3 alkalom után már nem kért 3d secure kódot sem.)
Aktiváltam az új kártyát (muszáj volt), majd rövidesen le is tiltották a régit. Ezzel egyidejűleg már nem 3d secure kód jön, hanem unicredit app-ban kell engedélyezni a tranzakciót. Az megy is, de a revolut meg nem kapja meg és az előző hozzászóló által leírt hibát kapom. -
Feki_0312
újonc
Tud valaki valamit arról hogy UniCredit Mastercard-ról nem tudom feltölteni a REVOLUT kártyámat??
állandóan elutasítja az utalás kérelmet és ezt a hibakódot írja ki:
{"request_id":"0HM4L9IQECP9C:0000004A","error_type":"request_invalid","error_codes":["request_body_required"]}
Válaszokat előre is köszönöm!! -
<Adamsky>
nagyúr
" ... nem teljesült az utalás ... " - ha, ez így van, akkor szerintem vissza fog jönni a pénz, mert "nem jelentkezik" érte senki.
" ... nem szerepel az összeg az előzményekben, csak a havi valutaváltási limitnél mutatja ... "
Én most egy egyszerű váltásnál jártam így, hogy a havi limitből látszik ugyan a legutóbbi HUF→USD váltás (ja, és a dolcsit is megkaptam), de a tranzakciók között nyoma sincs. Korábbról nem rémlik ilyen. Viszont most visszanézve az adott hónapot, pont sikerült egy példát találni arra, hogy talán mégis lehet rosszul emlékszem. Szóval egy Ali-s vásárláshoz kellett pénzt váltsak (mert konkrétan 0$-om volt). Váltottam is, de valamit benéztem, mert nem lett elég a dollár, így újra váltottam (egy kisebb összeget). Mindkét váltás jó 5 nappal később dátumon látszik a tranzakciók között, mint maga az Ali-s terhelés. Pedig mindkettő (három) egyazon napon történt.
A support szerint minden OK. Ők látják a pénzmozgást. Mutattam screenshot, hogy én viszont nem. Jött a válasz, hogy telepítsem újra az app.-ot, vagy várjak pár napot. Utóbbi mellett döntöttem. -
C64
őstag
Így van. Kajak levonta a pénzt, pont azt az összeget, amit kellett volna, viszont nem teljesült az utalás, nem újult meg az egyszer használatos kártya és nem szerepel az összeg az előzményekben, csak a havi valutaváltási limitnél mutatja, hogy már elhasználtam a havi 350-es limitből azt az összeget, amivel kijön a matek!
Baxki, ilyen nincs! Most buktam a lét vagy mi van???
[ Szerkesztve ]
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
C64
őstag
Sziasztok. Akadt egy kis problémám. Az imént fizetni próbáltam egyszer használatos kártyával usd-ben. A fizetéskor elment a net egy kis időre, így a fizetés nem sikerült. Nyomtam egy frissítést az oldalon majd észrevettem, hogy lement egy összeg az egyenlegemről, viszont ennek nincs nyoma az előzményekben. Nagyon meg vagyok lepve, mintha köddé vált volna a pénzem. Ilyenkor mi van? Lehetséges ez egyáltalán???
[ Szerkesztve ]
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
dudi6
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék online vásárolni a Dhgate oldalon, viszont nem szeretném megadni a Transferwise kártya adatait, ahol van usa dollárom. Revoluton van virtuális kártya, azt meg tudnám adni.
Kérdése az lenne, hogy tudok olcsón és gyorsan áttenni Usa dollárt a revolut kártyámra?
Revoluton belül usd feltöltés választása majd megadom a transferwise kártya adaitait? Esetleg van más megoldás? Trasferwiseból utalni sokba kerül meg lassú is igaz?
Mennyi kerülne mindez nekem? -
kp78
addikt
válasz Serpiko #26421 üzenetére
Ismerősöm már több, mint 1 hónapja vár, hátha felajánlják neki a kártya kiküldést, de
Pedig a virtuális kártyát már használgatja is online vásárlásra.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Serpiko
addikt
Gyerek 18 éves van saját fiókja virtuális kártya megvan használja is. De a fizikait nem sikerül megrendelni... itt a kép... Mi a megoldás?
Csak a csomagváltás van ott hogy rendelem meg neki?[ Szerkesztve ]
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
kmarci25
veterán
Most töltöttem fel UniCredites kártyával 90 ezret... Nem kért semmilyen azonosítást, ugyanúgy működött mint a korábbi sikertelen feltöltés előtt: bíertam az összeget, és fel is töltötte. (Régóta használom ezzel a kártyával.) Úgy tűnik valamit állítottak? Vagy most a Revolut nem kért igazolást? Nem tudom, de nekem működött gond nélkül.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
emeritus
tag
válasz sopruk #26409 üzenetére
Ha változik az összeg - ez kilós árú esetén, vagy ha akciós terméket teljes árúval helyettesítenek szinte biztos - de nem lépi túl a zárolt összeget, akkor nem lehet gond. Ha túlléped a zárolt összeget a fagyasztás okozhat problémát, gondold át. Az eldobható talán másképp működik. (Mellesleg a zárolt összeg a számla része, pl. terhelésig "kamatozik".)
Az a jó megoldás, amelyről ez a gyakorlatban bebizonyosodik.
-
sopruk
senior tag
válasz emeritus #26403 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
És gondolom, ha zárolás után fagyasztom a kártyát, vagy az eldobhatóval fizetek, akkor ha végül változik is az összeg, rendben le tud zajlani a végleges levonás. Hasonlóan mikor egy előfizetés esetén törölt kártya esetén is tudják vonni a havi díjat...
[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
Az normális, hogy valutaváltás csak jó pár nap elteltével könyvelődik le? Én tegnap vettem USD-t, és a tranzakciók között nyomát sem látom. Visszanézve a legutóbbi váltásom is későbbi dátummal szerepel, mint az a költés, ami miatt váltottam. Nálatok is így van? Ez normális, ill. akkor a tegnapi váltás majd csak csüt. v. péntek magasságában fog majd megjelenni / lekönyvelődni?
-
kp78
addikt
válasz emeritus #26406 üzenetére
Majd elválik...
Az összeg az egyenlegben megvan, csak azért így, h a kivonatra sem kerül(t) rá, nem annyira jó.
A telefonnal, az app-pal, a saját OTP-s kártyával semmi változás nem történt„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Továbbra sem látszik a tranzakciók között/kivonaton a tegnapi feltöltésem
[ Szerkesztve ]
-
balinlin
senior tag
válasz emeritus #26403 üzenetére
Auchan kicsit később terhel be a tényleges összeggel. Konkrétan ma vették le a pénzt, és csütörtökön volt a kiszállítás.
Tesco először egy pár száz forintot levon, aztán a tényleges összeget a szállításkor, majd refundolja a kis próbaterhelést.
Auchannál volt kártya engedélyezés, de zárolt összegre sem emlékszem, hogy lett volna.
Mindezt hagyományos bank kártyájával, de szerintem revo esetén se lenne gond. -
emeritus
tag
válasz sopruk #26398 üzenetére
Ha ez segít, Revoluttal fizetem az online vásárlásokat a Tesconál, ott is zárolás történik. Az Auchan rendszere hasonló lehet, nem lesz a Revoluttal fizetési gond. A foglalás a levásárolt pénzt elkülöníti, az még egyszer nem költhető el. A tényleges terhelés a valós vásárlási adatok beérkezése után történik, ez több nap is lehet. Normális esetben a zárolás "látszólag" nem különbözik a kártyás fizetéstől. Ha a vásárlás meghiúsul az összeg felszabadul.
Az a jó megoldás, amelyről ez a gyakorlatban bebizonyosodik.
-
Okami68
csendes tag
Igen, nekem is tagadott és terelt az ügyfélszolgálatuk az elején, aztán csak beismerték, hogy már dolgoznak a problémán, mert voltak bejelentések mások részéről is.
Háromszor próbáltam a feltöltést, de az ellenőrző kódnál mindig hibaüzenet jött. Másnap volt még egy kísérletem, aztán ment a panasz.Az a legdühítőbb, hogy ez már egy mimimum több napja létező probléma és még mindig nincs megoldva.
Évek óta az UC ügyfele vagyok, de ez már a sokadik probléma. Körülnézek a bank piacon, ennél csak van jobb szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest