Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
UHHH
senior tag
Sberbank ma küldött smst, mely tartalmaz egy egyedi kódot az online vásárlásokhoz, melyet meg lehet változtatni. Szóval TALÁN már lehet revot is tölteni.
-
savoo
addikt
Az elmúlt időszakban több banknál is tapasztalható kártyás vásárlási hibák kivételesen tényleg nem a magyar bankok hibájából eredendők, hanem az olasz SIA miatt. Aminek részben köze van a 3DS átálláshoz is.
-
vendingo
veterán
válasz UberMutant #26888 üzenetére
Köszi, átolvasom.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz UberMutant #26886 üzenetére
Az összes csoportos megbízást átvezetik?
Pl.: hitel, kgfb? Előfizukat nekem kell manuálisan, vagy mindent komplettan átvezetnek, ami rendszeres levonás?
Gyakorlatilag semmi dolgom, csak váltok?Egész jól hangzik, fel is keresem a szaktopicot, hogy hova érdemes menni.
-
zerodot
aktív tag
válasz Somatom #26879 üzenetére
Ennek tényleg mi értelme? Egyenesen utalhat a Revolut számlára.
#26878 vendingo
Revoluton ha a Forint van kiválasztva, jobbra a balancetól van egy magyar zászló, arra kattints, és a LOCAL alatt megjelennek a magyar gyűjtőszámla adatai. Erre tudsz normál belföldi banki utalással pénzt küldeni. A bankszámlaszámon kívül a Reference számot is fontos megadni, ezt a Közlemény rovatba kell beírni utaláskor.[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
válasz whbear #26877 üzenetére
Közben olvasgattam a témában, ~5 napja nem működik az online kártyás fizetés. Egyik oldalon azt írták, hogy dec 29-re ígérték a javítást. Miért is ne, covid alatt, karácsonyi dömpingben kell szarakodniuk. Vicc az egész. Oké, legyen, csinálják meg ezt a hitelesítéses rendszert, de ne hetek alatt főszezonban.
Curve megoldáson kívül milyen lehetőségeim vannak, hogy revolutra pénzt varázsoljak? Már kriptóban meg széfben sincs akkora összeg, hogy kihúzzam a javításig.
-
ShadeX
tag
Sziasztok! Az egyik ismerősömnek segítettem regisztrálni Revolutra. Minden rendben ment a pénzfeltöltésig. Takarékbankos Mastercardja van, de a tranzakció végén a Revolut "Valami hiba történt... Próbálja meg újra..." üzenettel elutasítja a tranzakciót. Így sajnos már nyitóösszeget sem tudja feltölteni, nem hogy használni a szolgáltatást. Tudnátok tippet adni, milyen irányba induljunk el?
-
vendingo
veterán
válasz whbear #26871 üzenetére
Most próbáltam, erre azt írja, hogy a bank elutasította a kérést. Eddig működött. Ez gáz, mert csak a revolutot használom mindenhol, és nem sok pénz van már rajta :(
Innen mennek az előfizetések is. Bajba leszek, ha nem javul meg.
Curve meg nincs, nem is szeretnék. Vicces, hogy trükközni kell a feltöltéssel.[ Szerkesztve ]
-
whbear
senior tag
Sberbank Mastercardról próbáltam feltölteni a Revolutot, de nem sikerült. Pár hónapja még működött. Feltettem a Sberbank mobil alkalmazást is de az egy vicc és természetesen nem megy így sem. Tényleg csak az a megoldás, hogy Curve alá kell tenni a Sberbank kártyát? Úgy sikerült.
Arch Linux, Void Linux, Network Radios, VoIP, HAM
-
Oliverda
félisten
Sajnos jellemző, hogy a bankoknál (a magyaroknál meg pláne) begyepesedett informatikusok dolgoznak (tisztelet a kivételnek), amit csak tetéz a komplex, toldozott-foltozott szoftveres és hardveres rendszer, illetve a pénzintézetekre vonatkozó viszonylag szigorú előírások. Az UC problémája jól mutatja, mi történik akkor, ha a rendszerhez muszájból komolyabban hozzá kell nyúlni, de a nagyobb rendszeres leállások is jellemzően emiatt vannak (OTP, CIB, stb.).
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Takuun
aktív tag
válasz Takuun #26745 üzenetére
December 12.-én írtam, hogy egy próbautalásom nem érkezett meg 2 hét alatt. A live agent segítőkész volt, de az utóbbi 4 napban nem reagáltak semmire. Jelentem ma visszatérítették indoklás nélkül az 500 HUF próbautalás összegét. Így sajnos nem tudtam meg, hogy mi volt a hiba.
Ezzel egyidejűleg, úgy döntöttem, hogy a Befektetési részt bezárom, így eladtam az összes részvényem és a teljes összeget (tőke+nyereség) átvezettem a fizetési számlámra. Ma reggel 9:15-kor kiutaltam a magyar bankszámlámra a 8 számjegyű összeget, mely 1000 forintomba került Prémium felhasználóként (második utalás volt) és egy óra alatt megérkezett a pénz.
Könnyen használható és gyors alkalmazásuk nagyon tetszett, soha nem volt problémám velük, elégedett ügyfelük vagyok. De a neten olvasott random fagyasztások/zárolások/fiók megszüntetések teljesen elvették a kedvem tőlük. Ezt a kockázatot nem vállalom a továbbiakban, mert nem is azzal van gond, ha fagyasztanak és igazolni kell a pénz forrását, hanem a random feloldási idő ami lehet 2 óra vagy akár fél év is. Ezt mérlegelve döntöttem a kilépés mellett, mivel amúgy sem arra használom a Revolutot amire eredetileg kitalálták.
-
zerodot
aktív tag
-
-Magic-
újonc
válasz MrPeekaboo #26858 üzenetére
Köszi, no én ezt sem találtam meg. A heti 6 az bőven elég és még a havi kb £40 ~ 15k is.
Bár a havi 15k (junior) az a kivétre vagy a feltöltésre vonatkozik? Ez most kicsit nem tiszta nekem.
[ Szerkesztve ]
-
fil
őstag
válasz zerodot #26853 üzenetére
"...egy idő után rád szólnának..."
Te tudsz ilyen esetről, vagy hallottál ilyenről? Szerintem ,ha valaki a felhasználási feltételek szerint használja ,akkor az rendben van úgy , még ha az nem is előnyös a banknak. Ha tömegessé válik, és számottevő veszteségeket okoz, akkor majd megváltoztatják a feltételeket.
[ Szerkesztve ]
-
MrPeekaboo
senior tag
-
zerodot
aktív tag
válasz -Magic- #26854 üzenetére
Nem a pénzösszeg miatt, hanem az ATM használat száma miatt Tudtommal nem csak %-os, hanem valami fix díjat is felszámolnak az ATM üzemeltetők és azt ugye a Revolut fizeti, aztán ki tudja mennyinél unják meg... De hajrá, aztán ha nem tetszik nekik, majd jelzik
#26855K Norbi
Curvenél havi 10x alkalom a "fair usage" limit, afölött díjat számolnak fel. -
-Magic-
újonc
-
tlala
addikt
Remekül ment az automatikus top up még 3 napja is, de most nem tudtam fizetni a kártyával, és azt látom, hogy 3e Ft az egyenlegem, mert nem töltött fel az auto top up.
Jártatok már így? Ez mitől lehet? -
-Magic-
újonc
Sziasztok van limit arra hogy hany alkalommal lehet kpt kivenni automatából az ingyenes 75k limit felvételes kártyával? Akár 75db 1000ft-ost is felvehetek 75 alkalommal?
-
K Norbi
addikt
Ha Romániába átmegyek. Kell pár ezer forintot váltani.
De csak HUF van rajta.
Akkor váltsak át előre Leit? Vagy a revolut átváltja automatikusan?[ Szerkesztve ]
-
balinlin
senior tag
válasz Friczy #26834 üzenetére
Ennek ellenére egyik nap teljesen használhatatlan volt az online fizetés kg kártyával. 2 sikertelen próbálkozás után másik kártyával ment a fizetés.
Pont ez után egy topup alkalmával újra kért sms kódot a revolut, de csak akkor egyszer.
Szerencsére nem volt azóta ilyen gond újra. -
Friczy
senior tag
válasz bigdady #26829 üzenetére
KH-nál eddig nem tapasztaltam, bár küldtek értesítést, hogy lehetnek fennakadások. Úgy vettem ki, hogy elsősorban a 3D azonosítás környékén vannak problémák, viszont elsősorban azokat érintik, akik mostanában vezették/vezetik be (lassan lejár a határidő). A KH-nál pedig már vagy öt éve van, bár mostanában változtattak rajta, de csak minimálisan.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Oliverda #26828 üzenetére
Nekem nem probléma, van másik 2 bank is, ahol feltudom tölteni, ezt írtam is.
Csak úgy írtad, az általam - tőled -beidézett dőlt betűs részt, mintha teljesen tisztában lennél, hogy mégis mi a lfsz oka van ennek az egésznek, hogy ennyire életképtelen banda a UC "szoftver részlege". :-)
Mert azok...[ Szerkesztve ]
-
hedgehog
senior tag
srácok, már többször volt erről szó, de most saját példám alapján tudom mondani... ha cégnek utaltok, egyeztessetek velük hogy mi a költségük a külföldi forintátutalás jóváírására, mert csúnya lehet a vége
Nekem jött egy 13.160 Ft-os utalás a céges KH-s számlámra, 4.605 Ft-os költséget számolt érte a kedves bankom
(Nem lepődtem meg, tudtam hogy ennyi a KH-nál a külföldi forintjóváírás. Csak azt nem tudtam, hogy a vásárló Revolutról fog utalni. De mostmár beleírtam a visszaigazoló mailba, hogy ilyenkor inkább adok másik számlaszámot )
Megbízó a Revolut Payments UAB, és litván számlaszáma van az utalásnak.-- aka p3d3str1an
-
bigdady
nagyúr
válasz Oliverda #26828 üzenetére
Több banknál is gond van, mert a kártyarendszer társaságnál van a hiba, hiába vált bankot..
Mo-on jó ha 2-3 kártyarendszert műkösdtető társaság működik összesen aki a bankoknak dolgozik és általában ezek is a legynagyobb nemzetköziek. És most szerintem a SIA-nál van a gond (héten Unicredit mellett a KH-nál és a BB-nél is előfordul kiesés napok óta emiatt)[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
A bankot kérdezd. Gondolom ott is elég sok a hozzá nem értő "szakember".
Egyébként, ha ennyire nagy probléma, bármikor lehet bankot váltani, van jó néhány olcsóbb és jobb alternatíva a piacon.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
K Norbi
addikt
G pay mögé be van téve a Revolut
Mobilpénztárcának mennyi a napi/havi limitek?
[ Szerkesztve ]
-
puszt
újonc
Az sem megy "nincs ennél a kereskedőnél használható elfogadott használható kártya." Kör bezárult. Ez az egész egy telefon cserével, egy Rev érintésmentes üzenettel, bíztatással, a gpay-al, és a (rohadt) telenor Barion basztatásával kezdődött, talán egy-két nap alatt. Azt sem tudom mihez nyúljak, (pl. a T.Wallet most mire jó? törölhető?!)... Ha szórakozni akartak a szolgáltatók, akkor sikerült (rajtam biztosan) Két hete UC kpvel fut, Rev 2000ft egyenleg... Tudom, hülye vagyok, de a szlogen úgy szól, hülyebiztos... és nem szeretnékmég száz kártyát, ingyen sem...
-
puszt
újonc
--amikor a Rev számlát nyitottam ugye csatolódott hozzá egy kártya az első feltöltéssel, ami azóta ott csücsült a feltöltés menüben, nem kért semmit, azonnal töltött...
--kéthete amikor jött az UC mizéria utolsó kínomban kitöröltem, gondolván, majd csatolom újból.
--hát nem találom módját, h csatoljak praktikusan egy kártyát, amiről amúgy mindig töltenék...
Valaki tudja a módját, vagy ha sikerülne egy UC feltöltés, akkor csatolódna? -
-
interfész
tag
válasz Divinity #26819 üzenetére
Revoltuban indítottam pénz hozzáadását... mivel UC kártya nem működik direktbe.. curve mögé tettem... így a curve os kártyát adtam meg revolutban... de az sem lett jó...
De Curve os fórumban írták hogy szarakodik az is...
Azért kérdezem hogy hogy lehet esetleg még ingyen pénzt feltölteni...?
Minden ami számítástechnika, PC-k építése, szerelése, diagnosztizálása, alkatrész beszerzések, hálózat, stb. Érdeklődni lehet: 06-20-212-0898 A termékeket itt lehet átvenni: 1039 Árpád utca 64, H-P 9-16
-
interfész
tag
Sziasztok!
Másik kérdés: Mivel az Unicredit utalás beszart... hogy tudok feltenni ingyen pénzt a Revolutra? Megoldható másképpen?
köszönöm
Minden ami számítástechnika, PC-k építése, szerelése, diagnosztizálása, alkatrész beszerzések, hálózat, stb. Érdeklődni lehet: 06-20-212-0898 A termékeket itt lehet átvenni: 1039 Árpád utca 64, H-P 9-16
-
interfész
tag
Most érdekes dolog történt mert utaltam 4000 et és a Curve levette a számlámról a 4000 et viszont a Revolutban azt írja hogy Elégtelen fedezet és oda már nem jött meg a pénz...
A bankomnál is megjelent az összeg hogy a Revolutra feltöltöttem...
Ilyenkor mi van?
-
ferke72
aktív tag
Sziasztok!
múlt hónapig tökéletesen ment számláról lehívás kártyára.
most game over. Revolut a bankomat irja. Bank meg revolutra mutogat többszöri megkeresésre .
mit tudok tenni működjön ? Biometrikus azonosítás aktív a számlavezető bankom appján..Nem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.
-
Oliverda
félisten
válasz profka1967 #26808 üzenetére
Akkor működik, ha épp nem kér 3DS-t, mivel az akasztja meg.
-
sub71
aktív tag
-
G-Bali
senior tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni (nehéz a keresőből kisilabizálni)
Soha nem utáltam még ilyen számláról (curve, Revolut, TransferWise van)
Ebben szeretnék kérdezni ,vásároltam kinti boltból (Németország)
HUF váltók az Euró számlára pénzt(~100€) és onnan hogyan tovább?
Előre fizetéssel (ezt tudtam választani)(utalás)
Ezeket küldték emailben:
Empfänger: Lidl.de
Konto: (10 szám)
IBAN:DE42..........
Verwendungszweck: (9szám)
Institut:Commerzbank AG
BLZ:(8szám)
BIC:DRESDEFFI54
Lehet a Revolut jobb lenne ,ebben bár nem rég jött meg a kártya,meg csináltam .
Váltottam eurót onnan küldés ,ott bankszámlaszám , címzett hozzáadása,cég műtötték a cég neve, IBAN szám, ország pénzem, emailt nem adtam meg
Után már csak összeg (€) és "Revolutről.küldve "és aluld hogy küldés...
Ennyi lenne ?
Az a sok adat amit kukdtek az emailben nem is kell ?
Illetve én adataimnál sem kell semmi? -
sub71
aktív tag
válasz #20749568 #26792 üzenetére
Ha nem Magyar a PayPal számlád, akkor lehet. Nekem Osztrák a PP fiókom, hozzá van adva a Revolut számla és a kártya is.Oda-vissza megy a pénz. Most hogy átköltözött Litván telephelyre, azt a számlaszámom is megpróbálom hozzáadni, azt írja hogy elfogadva a számla hozzáadása, próbaterhelést küld a megerősítéshez. Na, ez az elmúlt 3 percben nem történt meg....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest