Hirdetés
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Befutott a foltozásra fókuszáló GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
xy.zsolt
őstag
BUEK! Most, hogy már 2db zárt bootloaderes mobilom is van
ugye mindkettőre telepíthető/használható a revom? -
xy.zsolt
őstag
Kérdés: beállítottam a kártyámhoz, hogy az usd számlámról ne költhessek, viszont jön majd egy visszatérítés usd-ben ezzel a kártyaszámmal....szóval ezt így is elkönyvelik majd az usd számlámra?
-
xy.zsolt
őstag
Ha aktiválok pl egy 'Nyaralás' zsebet akkor az abba átrakott pénz kvázi "zárolva" van az online és kártyaérintéses vásárlás folyamán, mindaddig amíg bármilyen devizanemű személyes számlán van elég összeg a fizetéshez? A célom az lenne, hogy a fizikai kártyámtól le legyen választva az arra átrakott összeg....és mikor szükségét érzem akkor raknám vissza a személyes számlára.
-
xy.zsolt
őstag
válasz
FireFox1996
üzenetére
Én pedig még jóáron váltottam EUR-t USD-re, amire januárban lesz csak szükségem. Most akkor tömhetem az EUR zsebet, hogy abból vonja az addigi kiadásaimat.
Tényleg nem értem miért szivatják ezzel a népet 🤔 -
-
xy.zsolt
őstag
válasz
remetelvtars
üzenetére
pl '@revtag' megadásával
-
xy.zsolt
őstag
válasz
xy.zsolt
üzenetére
Ha pedig mindenképp kell a plusz többszázezres ügyfélkör a többi banktól akkor kapjanak csak azok magyar számlaszámot és fizessenek emiatt csak ők az utalásukért. Nem kötelező átigazolni a revohoz. Aki mégis váltana annak az utalásidíjon kívül is éppen elég oka van arra.
De ezt mind nem mi döntjük el mit lépjenek.....de egy biztos és amiben dönthetek az az, hogy amint még egy sápot kivet rám a revo húzok is el. -
xy.zsolt
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Tehát csak írtak róla, de nem történt meg.....
-
xy.zsolt
őstag
Standard Revonál eddig mennyit fizettél konkrétan a pénzfelvételért, havi díjtalan tételig?
Amúgy sem a revo itt most a hunyó.
Csak elgondolkodtató, hogy szerintem így az összes külföldi turistát IS leveszi az otp pluszban (nem csak a revost vagy wise-ost)....mivel a sarcuk a nem magyar bankkártyákat érinti.....hát, bravó -
xy.zsolt
őstag
Mi lesz a következő....a terminálon keresztül történő bolti fizetést is sarcolni fogják?.....mindenkép elakarják érni itthon, hogy így vagy úgy, de fizess nekik a saját pénzedhez való fozzáférésért

-
xy.zsolt
őstag
Sziasztok, Jól értem a netes infókból, hogy üzleti számla nyitás egy usa-ban bejegyzett LLC (kft) számára nem lehetséges?
Valaki közületek talán képben van a témában -
xy.zsolt
őstag
Így is lehet ezt csinálni normálisan: Erste figyelmeztetés.
Kelendőek lesznek az öreg használt mobilok kizárólag bankolásra 🙂 -
-
xy.zsolt
őstag
Ismét nem tudok nyitott bootloaderes telóval bejelentkezni. Egyelőre feltettem az appot egy régi zárt telóra és kiualom revoról a pénzt...amint lesz működő alternatíva.
Ahogy a most népszerű szólás tartja: lásd az aláírásban -
xy.zsolt
őstag
válasz
bigdady
üzenetére
Na, neked IS leírom....mert úgy látom a szövegértés neked sem erősséged. A szitu amit nehezményeztem az az, hogy küldenek egy emailt amiben tájékoztatnak, hogy többet vonnak le többletszolgáltatás nélkül....majd pár napra rá küldik az emailt, hogy degeszre kaszálták magukat tavaly.
Amiről egy betűt sem írtam az az, hogy problémám lenne kifizetni....mivel az nem is jelent problémát.Akad még más is aki nem a lényeget ragadja meg és tolja az aranyköpéseit egy vélt problémára?!

-
xy.zsolt
őstag
-
xy.zsolt
őstag
válasz
namenlos
üzenetére
Szövegértésből 1es....leülhet.

Abból van elegem, hogy mondvacsinált dolgokra hivatkozva emel árat mindenki. Nyilván profitorientáltak a cégek (nem ez a gond), de pofátlanság az ami manapság (covid és Ukrajna óta) megy. Rinyálva emelnek egekbe árat úgy, hogy közben degeszre keresnek extraprofitot.
Ezt nem csak a Revolut-ra értem hanem úgy kb minden termelőre, kereskedőre, szolgáltatóra. -
xy.zsolt
őstag
Én meg azt rühellem, hogy küldik a kéretlen üzenetet arról, hogy mennyire nyereséges lett tavaly is a Revolut (rekord nyereség)...ugyanakkor rólunk egyre több bőrt húznak le a működési költségekre hivatkozva.

Legalább ne kérkednének direkt a képünkbe....vagy ez csak engem irritál piszkosul?
-
xy.zsolt
őstag
.
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Gyökér ez már minden tekintetben sajnos

-
xy.zsolt
őstag
Írtam Revonak és jelezték, hogy van hiba náluk és intézik a javítását
mert a napokban rengeteg visszajelzést kaptak hamis "root-olt" jelzés ügyben.
....csak elgondolkodhattak, hogy mekkora kuncsaftkört is kockáztatnak.
-
xy.zsolt
őstag
Egyáltalán nem akarok beszélgetni róla....csak bedobtam egy példát.
Két mobilom lesz a bankos app-ok miatt....téma részemről lezárva.Sok példát tudnék mondani arra ki az egy bites manapság (pláne covid óta) de pl a nyitott bl-t használókat nem sorolnám oda, sőt....
Na, lapozzunk szerintem
-
xy.zsolt
őstag
-
xy.zsolt
őstag
Jah és köszönet mindenkinek aki tanácsokkal segített!
-
xy.zsolt
őstag
Kiderült a devCheck app futtatásból, hogy nem root-olt a mobilom☝️
Bootloader nyitott mert dev.eu rom van fenn és bekapcsoláskor az "mi logó" felett ott a nyitott lakat.Egyenlőre úgy oldottam meg, hogy apkmirror.com-ról letöltöttem a 10.70 előző verziót amit aztán SAI segítségével feltudtam tölteni.
Ezek után engedte a Revolut app a beléptetési folyamat elindítását....majd azt végigvíve beléphettem végre.
Nyilván nem ez a legtökéletesebb megoldás, de amíg működik ez a 10.70es verzió csak lesz végleges megoldás. Rengeteg embert érinthet ez a probléma a világban....oldják meg. És pláne ne írja azt ki az app, hogy root-olt a mobil mikor nem az.☝️
-
xy.zsolt
őstag
mi az, hogy nem enged be a számlámra a revo....root-olt mobil.
Az én mobilom nem root-olt biztosan. Hol tudok intézkedni ez
ügyben?, -
xy.zsolt
őstag
válasz
xy.zsolt
üzenetére
Ok, most neztem es a HUF egyenleg -3.47Ft (!) volt a hisztijuk oka
....ez azert durva, hogy ahelyett hogy atvaltana a rendszer alapbol mas devizabol elkezd figyelmeztetessel (fenyegetéssel) bombazni. Annyi eszuk miert nincs hogy ha nem jott ki valami a HUFbol akkor mas devizabol vonja le. Kezd negyon elegem lenni a revobol....regen nem volt ilyen gond. Egyre tobbet kernek ilyen olyan szolgaltatásert es pluszban meg szorakoznak is velem. Mindegy most atvaltottam annyit hogy ne legyen minuszban a HUF. -
xy.zsolt
őstag
A forint elfogyott a számlamrol de EUR es USD van rajta még bőven....ilyen esetben mennyire kell komolyan venni a revo figyelmezteteset hogy töltsek fel forintot 7napon belul mert behajtas, zarolas, stb jöhet? 1honapig nem lesz forintra szüksegem ezert nem eroltetnem az atvaltast.
-
xy.zsolt
őstag
Minden hónap utolsó napján nullázódik a kezelésiköltségmentes pénzváltás összegének számlálója?
Amúgy kicsesztem magammal....elfelejtettem, hogy még nyáron beállítottam tesztelésből egy 400ft-os 5€ váltást. Teljesült nemrég, de elfelejtettem és mikor pár napja azonnali 1000€ váltásra vakon rányomtam egyből leesett, hogy max 995€ lett volna díjtalan
-
xy.zsolt
őstag
Letezik, hogy forintos kartyas vasarlasnal az EUR-t mocsok szar arfolyamon valtja, az USD-t viszont sokkal jobban?....a tozsdei arfolyamhoz kepest EUR ar -6ft, USD ar -2ft
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
Köszi.
"Van egy nagy fekete lyuk. Ha csak megnyitjuk az átváltást, nem írunk be átváltandó összeget, akkor látunk egy árfolyamot. Viszont ahogy beírunk egy összeget amit átváltanánk, sok esetben egy kedvezőtlenebb árfolyam jelenik meg felül, az árfolyamjelzőnél. Ennek pontos okára sajnos egyelőre nincs magyarázat és megtévesztő."
Nos, ez nem "fekete lyuk"
....nevezzük inkább nevén, ez a gyanútlanok tudatos ordas lehúzása!!!
és ahogy nézem nem csak "sok esetben" hanem mindig. -
xy.zsolt
őstag
válasz
xy.zsolt
üzenetére
Ugyanakkor eléggé megvezetheti az embert a revo mert ha belépek pl az EUR eladása felületre akkor az ott most szereplő 1€=396,58 Ft egyből kb 1 Ft-tal csökken ahogy akár 1€ összeget is elkezdek beírni......szemét egy átverős trükk a részükről
398at adtam meg.....nem teljesül pedig a tőzsdei ár e fölött volt eddig -
xy.zsolt
őstag
válasz
Moleman
üzenetére
Most teszteltem.....HA mázlid van és felugrik a tőzsdei ár annyira, hogy a revo amúgy szar konverziós ára eléri a limitet amit megadtál akkor teljesül....nincs itt semmilyen trükk
Előnye csak annyi, hogy nem kell nonstop követni az ármozgást....a rendszer elvégzi a konverziót HA a feltétel teljesül.
Bár azt még el tudom képzelni hogy ha valaki pl eur-t venne forintért akkor előbb veszi meg ezt tőlem a rendszer ha olcsóbb minimálisan mint a tőzsdés beszerzése -
-
xy.zsolt
őstag
Mióta konvertál ilyen mocsok rossz áron a revo.......eur->huf esetén 2ft-tal a tőzsdei ár alatt van. Csekkolni fogom az online vásárlásnál is a konverziót...ha az is ennyit romlott akkor az gáz
-
xy.zsolt
őstag
Érdeklődöm...új kártyám lett (régit törölték), de most egy a régi kártyával vásárolt termék árát visszatérítenék egy shop-ban....ilyenkor is megkapom a számlámra a jóváírást?
-
xy.zsolt
őstag
Tele a tököm a sok szar bolti leolvasóval.....kb 50%uknál nem megy a kártyás csippantás
Másoknál is ilyen rossz az arány? -
xy.zsolt
őstag
Hány órakor változik normálisra a hétvégi kedvezőtlenebb váltási árfolyam?
-
xy.zsolt
őstag
Bakker....aliexpressen akartam fizetni, de első próbálkozásnál zárolták a kártyámat, másodszorra (rögtön utána) befagyasztották a számlámat. 5éve használom a revot, de sosem volt ilyen gondom. Jött egy sms, hogy végezzem el az app-ban a szükséges lépéseket. Nem részletezték.....szóval pontosan hol és mit tegyek? Ja és szám ahonnan az sms jött hívásra nem kapcsolható +36305555486
-
xy.zsolt
őstag
válasz
UberMutant
üzenetére
Egyáltalán kb mekkora összegtől tekintik nagyobbnak, amit már vizsgálnak
....már "bejáratott", feltöltésre használt bankkártyával fizetés esetén -
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- IPhone 12 Pro 256GB gyári független gyári 91% akku megkímélt
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ugye mindkettőre telepíthető/használható a revom?
, nem is hat már meg a dolog.
Tényleg nem értem miért szivatják ezzel a népet 🤔
Most őszintén, kinek/minek fájthatott ez az opció
...inkább esélyes, hogy rosszabb.
Mindenki jobban járna ha maradna minden úgy ahogy most van...szerintem.
Amúgy sem a revo itt most a hunyó.

akkor én tavaly ősszel nagyon benéztem valamit
mit javítottak...azt, hogy már beenged az app-ba vagy azt, hogy nyitott bootloadert ír a kizárás okaként mostantól?

398at adtam meg.....nem teljesül pedig a tőzsdei ár e fölött volt eddig
Köszönöm a válaszokat.
....már "bejáratott", feltöltésre használt bankkártyával fizetés esetén