Hirdetés
-
PROHARDVER!
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solymi81
aktív tag
válasz
Tuomas #25764 üzenetére
Lehetne csinálni egy itteni fórumos közvéleménykutatást (természetesen név nélkül), hogy ki mennyit használja a Revolutot (napi, havi, évi 1x-2x), mekkora összegeket mozgat és volt-e már vele problémája, ha igen, akkor mikor.
Úgy látom, hogy az emberek többsége még mindig fél ettől a zárolós témától, miközben én magam már hónapok óta nem olvastam itt olyat, hogy vkinek zárolták volna.
Talán ezzel is lehetne segíteni eloszlatni azt a félelmet, hogy sűrűn történik ilyen.Plusz, azért a magyar felhasználók többsége egy-két kivételtől eltekintve nem mozgat akkora összeget, ami EU-s szinten is kirívó lehet, sztem bőven alatta van.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Enermax Revolution 1000W Gold Moduláris Tápegység
- ASUS ROG STRIX 750W GOLD Moduláris Tápegység
- ASUS TUF Gaming 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest