- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- RAM topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
Biztos hogy az Ő általa küldött linkre kattintottál rá és így regisztráltad magad?
Én visszanézném és ha így volt akkor sztem jogosan reklamál a meghívó!Én hagyok magamnak magyar kártyát és számlaszámot,a revolut sztem nem tudja kiváltani mindenben,legalább is az én igényeim szerint!
[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
Kártyát érdemes megtartani, mert ha azzal töltesz Revolutra, az ingyenes. Míg ha utalsz, az nem feltétlenül, ráadásul lassabb is.
Ha külföldre mész, és hétvégén is költekeznél, akkor mindenképpen érdemes előre váltani, mert a hétvégi váltásnak felára van. Ezt leszámítva meg Te mérlegelheted, hogy átváltod most, mert akkor úgy is magasabb lesz az árfolyam, vagy inkább átváltod akkor , mert úgy is alacsonyabb lesz az árfolyam
Illetve, az előre váltásnak még annyi előnye van, hogy ott látod mennyi lenne a költsége, ha esetleg lenne (pl. meghaladtad az ingyenes keretet), míg vásárláskor a Revo kegyetlenül átváltja, mindegy mi a felár
Akár előre váltasz, akár a Revolut vált vásárláskor, mindegyik beleszámít a keretbe. Aminek a fordulónapja nem a hónap végén van, hanem havonta, a regisztrációd napján, de meg lehet nézni, hogy éppen hogy állsz.https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
törölt tag
Nyitásnál, a linken keresztül kell regisztrálni. Ajánló link. Ott kellett megadni a telefonszámot. Ez után szokott jönni sms ami nem lényeges. Az egy sima linket tartalmaz, csak a letöltéshez. Ha meg volt az ajánló linken a telefonszám megadása utána, letöltheted a revolut appot szinte bárhonnan regisztrációkor (belépés) ugyan azt a telefonszámot kell megadni, mint az ajánló linknél. Ez után látnia kell téged, mint meghívottat.
Ha úgy gondolod, mindent rendben csináltál írj te is a Revolutnak. Ilyen típusú az ajánló link, így kezdődik: https://revolut.com/referral/?referral-code=
Él még az ajánlás program ismerősödnél? Nem kezdődött közben egy új ciklus?(Nekem is, most dobott egy 20.000 ajánlást
Ha nincs magyar bankkártyád, Reolutra csak utalni tudsz. Az pedig sokba kerülne. Mindenképp hasznos egy magyar bankszámla, kártya Revolut feltöltéséhez.
Ha Lengyelországba mész, attól függ, mikor vásárolsz, használod, hétvégén felár van. Emiatt előre váltás mindenképp megéri, részben legalább. Ami nem kell később visszatudod váltani. Manuális váltásnál akkor váltod, amikor szerinted jobb az árfolyam, nem épp aktuálison vált. Ha csak hétköznap leszel külföldön nincs nagy jelentősége.
"- külföldön élő rokonom ha nyit egy Revo számlát, akkor egy bizonyos értékhatárig ingyen tud utalni nekem haza?"
Nem. Legfeljebb Revo azonnali "utalásban". Külföldi Lakcímmel, ő forintot ingyen nem tud küldeni, utalásként magyar bankba. De revoluton egymás között bármilyen pénzt tudtok ingyen utalni, egymás Revolutjára. Revolutnál tudsz fogadni Frankba is pénzt[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
-
Nem értem miért szempont ez, ha a revolut számládról fizetsz, ott meg eleve olyan valutát kell tartani, amivel fizetni kell, vagyis ha USA-ba készülsz, akkor legyen dollár a revolut számládon. Pont annyit fogsz fizetni, mint amennyi a számlán lesz, bármilyen kártyával is fizetsz.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
pictigjis
senior tag
az ilyen "ugy remlik" tevedeseket szoktak egyesek meggyozodessel terjeszteni
a valosag az, hogy ez egy orbitalis hulyeseg, mert minden esetben a bankok aszf/uzletszabalyzat dokumentumai hatarozzak meg a mas devizaban tortent vasarlasok elszamolasanak devizanemet. fintechek eseteben meg nincs is mirol beszelni
-
teptep
aktív tag
maximum az a 2500 ft-os kártya kompromittálódik
Nem mondok újat, de online vásárlásokhoz virtuális kártyát kellene használnod. Nagyon tré helyeken egyszer használatosat, de általános használatra mindenképen célszerű egy virtuálisat létrehoznod. Ha esetleg kompromittálódik, akkor azt azonnal le lehet cserélni. -
pictigjis
senior tag
szédületesen naívak vagytok, ha azt hiszitek, most nincs közötök magyarországhoz, ha revolutot használtok. csak szólok, hogy 2024 van
amellett, hogy nagyon is közötök van magyarországhoz, még megy a szopás is magyar számlaszám hiányában. hát, érdekes, hogy sokan még tapsoltok is ehhez
(a cikket meg el kéne olvasni: pont olyan megoldásban gondolkodik a revolut, hogy a betétbiztosítás továbbra is litván legyen, szóval ha így vesszük, pont továbbra is semennyi közötök nem lesz magyarországhoz, miközben természetesen nyilván lesz)
-
Oliverda
félisten
-
Major Lion
senior tag
Ha ilyen gondom lenne akkor tuti nem szaladgalnek 4-5 euro koltseg miatt, hanem vennem fel a penzt a legkozelebbi atm-bol. Ha meg ennyire be akarod biztositani magad akkor miert nem viszel itthonrol?
[ Szerkesztve ]
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest