Hirdetés
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kryczek
aktív tag
szép lista elismerésem.
régóta keresek például 2110 es nokiát de amikor ajánlatot kapok olyan leharcolt telefonokat próbálnak rámsózni.. egyszer csak találok egy jót.
ja és 3100át akartam venni a multkor, az viszonylag fiatal de hát, vagy nagyon leharcolt vagy olyan áron hogy az már tisztességtelen. -
Oldmobil
aktív tag
Köszi, én is hasonlókat! Tényleg nem olcsó hobbi, de az az igazásg, hogy
ha nagyon résen van az ember, akkor meg lehet csípni a jó vételeket. Akár
Vaterán, akár pl. a Verseny utcai piacon. Ami egyébként egy borzalom, de
régi mobilból jó a felhozatala. Meg nagyon kell terjeszteni ismerősök barátok
körében a dolgot. Nekem nagyon sok telefonom jött felajánlásból.
Én is próbáltam 5510 hangszórót szerezni. Nem ment
Üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- iPad Pro 11" (2022) 128 GB + Apple Pencil!
- Galaxy S23+ 8/512 GB eladó
- Üzletből, garanciával, MSI Creator Z16 A12UET-039IT intel Core i7-12700H/16GB RAM/1TB SSD/RTX3060
- Denon AVR X2100W Magnat Vector 77 5.1 hangfalakkal
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Legyen inkább a kollegáé!