Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• quailstorm

félisten

válasz draco31 #18875 üzenetére

Elvagy... :DD
    Ez most trollkodás volt? Vagy komolyan gondoltad? Fogalomzavar. Appswitching isn't multitasking. A háttérben a folyamat fut. FUT! nem fagy, FUT! N900-at láttál már?
    Opera mini: W200-ra marha jó meg gyors is. De okostelefonon nézni egy szerver lerenderelt képét.. háát nem izgat fel. Opera mobile, na az élő böngésző. 2-3 tabot bír is. Persze mobilnettel használnám a minit, de az min nem megy el? Sam D900i-n mondjuk... 840KByte ram azért annak is kevés.
    A droid bezárja az appokat, pont. Még az S3 is. Rühellek várni hogy újranyissa pl a fájlkezelőt. Visszaváltok alkalmazáskezelőből, vagy play-ből, aztán ki kell várni míg indul, SU jogot kap, megnyit. Ez akár 5-6 másodperc. Nokiámon 2 gombnyomás és OTT VAN.
    Galaxy S3-mon meg bezárja az operát ha huzamosabb ideig SMS-ezel. Aztán töltheti le és be az oldalt újra. Mindegy, nem magyarázok tovább. Korábbi írásom példákkal: [link] Azért nézd meg hol vannak a videóban szereplő eszközök a note-hoz képest. Elárulom, jó esetben a tizede, i eszközök meg negyede.
    (#18874) .bruszli.: képzeld el hogy használtam note-ot. Szar. De inkább: [link]
    Egyéb kérdés? WinMO teló ezt simán megoldaná. Linux, Symbian pláne.
    "Sikerült belőnöd a csúcskategóriát" valamikor az LGGT540 is volt 40ezerHUF :U Egyébként elvagyok azzal is, moddolva kibírható. De ez nem változtat a dolgokon. Erősebb mint a korábbi telefonok, de eredeti célját mégis szarabbul látja el. Cserébe betölti a mobilarena.hu-t 4 másodperc alatt opera mobile-lal, és vajpuhán görget. Hogy is van ez? (ha droid, Qualcomm MSM7227 alá önszántamból nem megyek, az a használhatóság alja).

• ferret77

aktív tag

válasz draco31 #18875 üzenetére

Opera minit csak akkor használok, ha mobilnettel vagyok. Az Opera mobile-t jobban szeretem, mert simább a működése, gördülékenyebb.
    A böngésző csak egy példa volt. Emlékszem, régen pl N82-nél azt próbálgattam, hogy mennyi alkalmazást futtathattam háttérben. Bő 30 darab volt. Pontosan már nem emlékszem. Persze nyílván azoknak az alkalmazásoknak nem volt akkora memória igénye mint egy androidos alkalmazásnak, de akkor a droid írja ki 3 alkalmazás után hogy ácsi, de ne zárja már be.

Új hozzászólás Aktív témák