Hirdetés
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fullextra
tag
válasz
Pastika
üzenetére
Pastika:
ejj. te valamit nagyon rosszul csinálsz.
nekem most jöttek csütörtökön, az egyiket még aznap elvitték...ksparrow:

ha az összes csak eddig jutna el....
nekem csináltak 70k-s tel.számlát anno.
"te tomii add már oda órára az ájfonodat"
akkor még jóhiszeműen odaadtam...
ahha végig jutuboztak a 3,14csák, betelt a limit...túllépték.
nevemearl:
persz, hogy bensőségesebb... aztán ha majd jön a számla...
sőt, ha aztmondod, hogy céges kártya van benne és korlátlan ingyenfecsegés... na akkor nem csak "bensőségesebb" lesz.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Bomba ár iPhone AIR 512GB fekete gyönyörű ALZA számla 2028 szeptember 18-ig Apple garancia Fulldoboz
- 500GB HDD -K (WD)
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090 (24GB)
- ASUS TUF Gaming RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X OC Edition
- Dobozos ÚJ Acer Nitro 5 i9-12900H RTX 4060 140W 16 GB DDR5 1 TB SSD FHD 144 HZ
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
nekem most jöttek csütörtökön, az egyiket még aznap elvitték...

sőt, ha aztmondod, hogy céges kártya van benne és korlátlan ingyenfecsegés... na akkor nem csak "bensőségesebb" lesz.