Hirdetés
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Gaming notebook topik
 - Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
 - 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
 - Milyen videókártyát?
 - Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - OLED TV topic
 - iPad topik
 - Androidos tablet topic

- 

PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új) 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

ligeti8
csendes tag
Sziasztok !
Szal...
N91 egy azért nem beszerezhetetlen , szerintem kuriózum lesz, de sose lesz beszerezhetetlen, Inkább az n92 vagy az n93 sima vagy i.Bár nem kerestem de nagyon rég futottam össze ilyesmivel...
Joystik, szerintem nagyon nehéz elcseszni, pedig aztán szokták szidni a 6600-án.
Vigyázni kell rá, én újonnan vettem és 2 év tán adtam el sosem volt baja,.
N73 amon 3 év után cseréltem ki mert levettm a krómkupakot és elkoptattam az alatta lévő műanyagot.6260 at én is vettem egyet, szétszedtem addig volt jó... elszakadt a szallagja, mondjuk eléggé viharvert volt. 3 ezerért.. sajnálom egy ház rá 5ös...

Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
 - Fejhallgatós találkozó
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Farming Simulator 25
 - Mozilla Firefox
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - Gaming notebook topik
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
 - További aktív témák...

- X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv IR kam gar
 - OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
 - PlayStation 5 Digital Edition 825GB megkímélt állapotban eladó
 - Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
 - Xbox Carbon Black controller

- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
 - Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
 - MS SQL Server 2016, 2017, 2019

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest