Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz dannyl #16434 üzenetére
Procilimites 4,4ghz-en az i5? Biztos vagy benne?
Furcsának találom. Főleg játékokban.
Esetleg, ha 1024x768-ban tolod a játékot akkor el tudom képzelni a procilimitet, de, ha fullHD vagy fölötte játszol akkor inkább a VGA ami kevés lehet.Ha proci limited van valahol a 2500K-val 4,4ghz-en akkor a skylake i5-el is az lesz.. Nem óriási a különbség a két i5 közt..
Én azt javaslom, hogy vedd meg az R9 390-et aztán, ha tényleg valami oknál fogva proci limitbe ütköznél akkor utána még mindig megteheted, hogy lecseréled alatta a deszkát, kockát meg ramot..
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz dannyl #16436 üzenetére
100%-on pörög a 280x kihajtásához a 2500K 4,4ghz-en?
Hmmm... Nekem G3258 van és 4,5ghz-en a legtöbb játéknál 40-50%-on tekerve kihajtja a 6970-es órajeleken üzemelő 6950-em. Na jó.. Crysis 3 alatt 80%-on teker. . Épp azon gondolkoztam, hogy egy R9 280-280x-et beújítok,mert simán kihajtja.. Egyik Haswell-es topiktárs G3258-al GTX770 SLI-t hajtott.. És akkor egy kétmagos prociról beszélünk.. Nem egy négymagos i5-ről..
Ekkora különbség lenne a két generáció közt? Nem hiszem..Bár a Te tapasztalatod a Te tapasztalatod... Természetesen nem kétséges.. Ha Te úgy érzed, hogy jónak látod a váltást, mert mint a mellékelt ábra mutatja és a keret megvan rá akkor válts..
Én alapvetően támogatom a váltást, hisz, ha tehetném én is váltanék a jelenlegiről attól függetlenül, hogy szökő évente kb 2x játszok.. Engem az újdonság varázsa vonz inkább
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest