Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
válasz
Downsampling #23236 üzenetére
Létezik egyáltalán 4590K? mert én nem találtam (intel oldalán legalábbis nincs infó, és wiki oldalakon is semmi).
azt lehet valamit nagyon elnéztem...szerk:
ez valami OEM cucc lehetett, mert valóban van pár találat. De nem hiszem, hogy lényegében számítana ez a képességek szempontjából.. sőt a magasabb órajeles talán jobb kiindulópont lehet (persze ez nem garancia).. meg nem is ismerem annyira az intel cpu-it, hogy tudjam van-e bármilyen jelentősége a származási helynek.mondjuk szerintem ott ahol már a 4590 kevés, nem sokat segítene egy csak kicsit gyorsabb 4690 szintű cpu.. így én nem is látnék okot a nagy árkülönbségre (persze, nem ezen a logikán működik a piac).
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged