Új hozzászólás Aktív témák
-
vinodom
csendes újonc
Köszi a gyors választ!
3. Nekem az már elég, ha valahogy át lehet tenni szöveget, vagy grafikát másik jegyzetbe. Nem lesz rá sokszor szükségem, csak a lehetőség legyen meg.
4. Végül is az sem gond, ha az RM2-n nem tudom szerkeszteni, mert igazán csak a szövegtörzs a lényeg, szerkesztésre jó az asztali gép, vagy a laptop is. Nekem kézi jegyzetként is tökéletesen megfelel, csak ne kelljen keresgélnem a papírjaim között, egy helyen megtaláljam, amire szükségem van.
5. Ha jobban belegondolok, most is A/4 lapokra rajzolom a felméréseimet, csak a papíron nem tudok belenagyítani, ha egy kisebb részletet jobban ki akarok rajzolni.
Én nagyon sokat ülök asztali gép előtt, ritkábban laptop előtt és már a szemem is egyre jobban romlik. Ezért kifejezetten szemkímélő e-papír technológiás kütyüt keresek. Az sem baj, ha sötétben nem tudom használni, legalább nem rontja a szemem és néha rákényszerülök a pihenésre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest