Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinodom
csendes tag
Köszi a gyors választ!
3. Nekem az már elég, ha valahogy át lehet tenni szöveget, vagy grafikát másik jegyzetbe. Nem lesz rá sokszor szükségem, csak a lehetőség legyen meg.
4. Végül is az sem gond, ha az RM2-n nem tudom szerkeszteni, mert igazán csak a szövegtörzs a lényeg, szerkesztésre jó az asztali gép, vagy a laptop is. Nekem kézi jegyzetként is tökéletesen megfelel, csak ne kelljen keresgélnem a papírjaim között, egy helyen megtaláljam, amire szükségem van.
5. Ha jobban belegondolok, most is A/4 lapokra rajzolom a felméréseimet, csak a papíron nem tudok belenagyítani, ha egy kisebb részletet jobban ki akarok rajzolni.
Én nagyon sokat ülök asztali gép előtt, ritkábban laptop előtt és már a szemem is egyre jobban romlik. Ezért kifejezetten szemkímélő e-papír technológiás kütyüt keresek. Az sem baj, ha sötétben nem tudom használni, legalább nem rontja a szemem és néha rákényszerülök a pihenésre is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Új IP, erős rajt: a Pragmata hétvégére már 1 milliónál járt
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest