Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Msony
tag
Könyvolvasót ágyban szoktam mikor lefekszem. Az asszonyt zavarná a lámpa fénye, míg én olvasok és ő aludni akar.
Próbáltam mindenféle hülye lámpát is, de a Boox a legjobb ilyen szempontból.
A Lamy toll az nagyon jó, de az RM2 tolla, mivel mágnesesen cuppan, az verhetetlen élmény. Igazából csak a Boox-hoz használom, az RM2-őhöz a sima tollját használom.
Ám vigyázni kell, mert egyszer leesett és akkor elég hülyén reagált az RM2, szerencsére egy hegy csere megoldotta a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, all-in one szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged