Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolandg
tag
Minden relatív. Ott van például az idő, amit nehezen tudok forintosítani, még akkor is, ha ismerem az órabérem. Mikor órákat jegyzetelek egy megbeszélésen és az emlékeztető néhány gombnyomás, nem pedig órák gépelése, akkor azért nagyon hasznos. Meg akkor is, amikor olyan helyen vagyok, ahol nem tudok gépelni, hanem kézzel megírom a leírásokat, és egy gombnyomással át tudom alakítani dokumentummá. Vagy mikor a jegyzeteim scannelés, másolás nélkül küldöm el a kollégáimnak. Másra használjuk, és nyilván ha csak magamnak jegyzetelnék, máshogy gondolnám. Vagy nem. Mert eddig állandóan a jegyzeteim kerestem. Most meg ez másodpercek. Ott van egyben minden. És igen, ez brutál drága cucc. Viszont ha jelentős időt spórol meg, akkor megéri. Ha egy jegyzetfüzettel kiváltható, akkor felesleges drága kacat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest