- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Reklámokkal ugyan, de ingyenes lehet az Xbox Cloud Gaming
Új hozzászólás Aktív témák
-
petercserko
friss újonc
Szia Netty!
Engem érdekelne. Én is szeretnék vásárolni, viszont előtte kíváncsi vagyok a véleményedre.
Nagyon köszi. Én is cégesre rendelném. Egy ideje 160km vagy Bp.-től, de próbálnám úgy szervezni, hogy megfelelő legyen számodra. Vagy esetleg Facebookon egy videos pár perces info is szuper lenne. Nagyon köszi.
Facebook: Cserkó Péter -
Csomi68
újonc
Szia! 101-es posztomnál tettem fel képeket, nekem is több hiba mellett előjött olyan hiba is, hogy egy kis idő után beszürkült a képernyő! Jeleztem a cég felé, ezt is kicserélték gariban, most a harmadik készüléket nyúzom 3 hónapja, ez most működik. Ma viszont olyan hibát produkált, amit még soha! Kb délben, szinkronizálást követően hetek-hónapokkal ezelőtti véglegesen törölt rajzokat-jegyzeteket jelenített meg újra, de a mostanában használt felméréseim, jegyzeteim, rajzaim 30-40 % eltűnt a készülékről és az asztali alkalmazásokból is! Kíváncsi vagyok hogy Roland erre a problémára milyen megoldást ajánl!?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest