- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ommma
csendes tag
Végül egy Boox air tulajdonosa lettem. Meglepően jó a kézírás felismerése.
Nagyon megszenvedtem a beállításával, és szerintem még mindig nem teljes minden, de haladok.
Imádom, hogy jegyzeteléshez pillanatok alatt szúrok be ábrákat, fotókat.
Nagyon érdekelne milyen fólia jó hozzá, mert a gyári (nem is értem miért nem ragasszák ők rá) úgy vonzotta a porszemeket, hogy lehetetlen volt normálisan ráragasztani.
Vettem hozzá tokot, nagyon szép, de a tolltartó részt valaki elmagyarázhatná, hogy miért ilyen idétlen. Szerintem az nem fog sok időt kibírni, mert a toll helye állandóan beleakad mikor teszem bele.
Próbálok másik tollat szerezni hozzá márcsak kiváncsiságból is, meg annyira nekem ez a toll nem kényelmes és nem is szép. Sajnos a pirex weben nincs Lamy toll, meg kb sehol a weben. -
törölt tag
Szia!
Nekem csak a ReMarkable-vel van tapasztalatom plusz én is vettem hozzá egy Lamy tollat.
A Lamy toll nagyon jó! Ég és föld a gyári cerkához képest!
Egyetlen hibája volt (pontosabban kettő) a hegye. Csúszós volt a ReMarkable kijelzőjén, úgyhogy a ReMarkable cerkához való heggyel használom. Így viszont tökéletes..
A másik, hiba pedig a cerkába épített radír hiánya. Onyx Boox-ban lehet meg van oldva, ezt nem tudom. A ReMarkable tablethez van plugin/hack, hogy a Lamy tollon lévő gomb megnyomásakor a toll radírként működjön. (Ez nekem nem működött.) Viszont én is írok egy faék egyszerű programot hozzá, remélem mihamarabb kész leszek vele.

Szerk.: A tollat nem kell az Amazonról rendelni, Budapesten a Ferenciek terénél lévő priexben kapható! (Én ott vettem.)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Villanyszerelés
- Linux kezdőknek
- Videó stream letöltése
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Konteó topic
- Sorozatok
- További aktív témák...
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest