Új hozzászólás Aktív témák
-
Ommma
csendes tag
Végül egy Boox air tulajdonosa lettem. Meglepően jó a kézírás felismerése.
Nagyon megszenvedtem a beállításával, és szerintem még mindig nem teljes minden, de haladok.
Imádom, hogy jegyzeteléshez pillanatok alatt szúrok be ábrákat, fotókat.
Nagyon érdekelne milyen fólia jó hozzá, mert a gyári (nem is értem miért nem ragasszák ők rá) úgy vonzotta a porszemeket, hogy lehetetlen volt normálisan ráragasztani.
Vettem hozzá tokot, nagyon szép, de a tolltartó részt valaki elmagyarázhatná, hogy miért ilyen idétlen. Szerintem az nem fog sok időt kibírni, mert a toll helye állandóan beleakad mikor teszem bele.
Próbálok másik tollat szerezni hozzá márcsak kiváncsiságból is, meg annyira nekem ez a toll nem kényelmes és nem is szép. Sajnos a pirex weben nincs Lamy toll, meg kb sehol a weben. -
Honkydoo
őstag
Szia!
Nekem csak a ReMarkable-vel van tapasztalatom plusz én is vettem hozzá egy Lamy tollat.
A Lamy toll nagyon jó! Ég és föld a gyári cerkához képest!
Egyetlen hibája volt (pontosabban kettő) a hegye. Csúszós volt a ReMarkable kijelzőjén, úgyhogy a ReMarkable cerkához való heggyel használom. Így viszont tökéletes..A másik, hiba pedig a cerkába épített radír hiánya. Onyx Boox-ban lehet meg van oldva, ezt nem tudom. A ReMarkable tablethez van plugin/hack, hogy a Lamy tollon lévő gomb megnyomásakor a toll radírként működjön. (Ez nekem nem működött.) Viszont én is írok egy faék egyszerű programot hozzá, remélem mihamarabb kész leszek vele.
Szerk.: A tollat nem kell az Amazonról rendelni, Budapesten a Ferenciek terénél lévő priexben kapható! (Én ott vettem.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Tudományos Pandémia Klub
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Energiaital topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged