Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- A Minisforum kiegészítőjével száműzhetjük a VGA-t a házból
- Felköszöntötte a tíz éves DirectX 12-t a Microsoft
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pászka
tag
válasz
auth.gabor
üzenetére
Köszönöm én is a részletes leírást,
én is gondolkodtam hasonló eszközön de még várok hátha valaki tényleg fejleszt egy használható példányt. Évek óta arra várok hogy legyen egy olyan eszköz amit tényleg úgy tudok használni mintha papírra írnék. Ki is váltanám vele az összes jegyzetfüzet stb... dolgomat.
Már megjelent a kettes változat (pre-order van rá) kíváncsian várom mennyire sikerült tökéletesíteni az elsőhöz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Anime filmek és sorozatok
- World of Warships
- Napelem
- Battlefield 6
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
én is gondolkodtam hasonló eszközön de még várok hátha valaki tényleg fejleszt egy használható példányt. Évek óta arra várok hogy legyen egy olyan eszköz amit tényleg úgy tudok használni mintha papírra írnék. Ki is váltanám vele az összes jegyzetfüzet stb... dolgomat.