Hirdetés
- OLED monitor topic
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- Apple MacBook
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen széket vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
palosildiko
friss újonc
válasz
auth.gabor
üzenetére
Kedves Gábor,
elképesztően hasznos volt visszaolvasni a termék tapasztalataidat. Rm2 vásárlás előtt kerestem rá a termékkel kapcsolatos infókra, így jutottam ide. Láttam az Rm1 és Rm2 leírásod, és Onyx Boox Air-t is. Aminek a végén írtad, hogy Rm1-et visszaküldted. Viszont ki a győztesed Rm2 és Onyx között? Nekem nem derült ki a leírásodból, de lehet, hogy nem voltam elég figyelmes.
Elsősorban a rengeteg kézzel írt jegyzetem egy helyen tartására kerestem megoldást, de felcsillant a szemem az Onyx esetén azon, hogy Kindle-ként is lehet használni és hangoskönyvet hallgatni rajta. Szóval most komolyabb dilemmába kerültem. Köszönöm előre is, ha még van energiád ezzel foglalkozni.
De bárki más véleményét is szívesen fogadom, ha valakinek van tapasztalata mindkét termékkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- OLED monitor topic
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- Napelem
- További aktív témák...
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest