Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
palosildiko
friss újonc
válasz
auth.gabor #18 üzenetére
Kedves Gábor,
elképesztően hasznos volt visszaolvasni a termék tapasztalataidat. Rm2 vásárlás előtt kerestem rá a termékkel kapcsolatos infókra, így jutottam ide. Láttam az Rm1 és Rm2 leírásod, és Onyx Boox Air-t is. Aminek a végén írtad, hogy Rm1-et visszaküldted. Viszont ki a győztesed Rm2 és Onyx között? Nekem nem derült ki a leírásodból, de lehet, hogy nem voltam elég figyelmes.
Elsősorban a rengeteg kézzel írt jegyzetem egy helyen tartására kerestem megoldást, de felcsillant a szemem az Onyx esetén azon, hogy Kindle-ként is lehet használni és hangoskönyvet hallgatni rajta. Szóval most komolyabb dilemmába kerültem. Köszönöm előre is, ha még van energiád ezzel foglalkozni.
De bárki más véleményét is szívesen fogadom, ha valakinek van tapasztalata mindkét termékkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Analóg fényképezés
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Lefagyhat a Galaxy A56, így lehet feléleszteni
- Új firmware javítja a fekete képernyős problémát a friss GeForce VGA-kon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hálózati / IP kamera
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- iPad Pro M1 5th.gen 12.9" 128GB Wifi/1 hónap gar./Akku 86%/
- SAMSUNG GALAXY TAB S7 FE 12.4" ÓRIÁSTABLET + S PEN BILLENTYÜS TOKKAL, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest