Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Eddig laptoppal es A4 füzettel jártam ügyfélhez. Magyarázni, jegyzetelni könnyebb "lapra" firkálva, viszont vagy ezeket rendszerezni és projekthez kötni mar nincs idegzetem (meg nem is működött jól).Egyszer láttam egy Remarkable 2-őt, tetszett, de egyszerűbb valami is elég lenne. Jo lenne a minimum A5 jegyzetméret, több oldal kezelése és ezek valahogy PC továbbítása. Grafika / prezentáció / MM nem kell.
Van bejáratott, olcsó és mutatós ilyen eszköz? (vagy pont ez az a 3-ból válassz 1-et szegmens?)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Parkside szerszám kibeszélő
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brave
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Szép állapotú Apple iPad Pro 6 gen M2 128GB, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray szürke ajándék
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi 128GB Space Gray ! ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest