Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Eddig laptoppal es A4 füzettel jártam ügyfélhez. Magyarázni, jegyzetelni könnyebb "lapra" firkálva, viszont vagy ezeket rendszerezni és projekthez kötni mar nincs idegzetem (meg nem is működött jól).Egyszer láttam egy Remarkable 2-őt, tetszett, de egyszerűbb valami is elég lenne. Jo lenne a minimum A5 jegyzetméret, több oldal kezelése és ezek valahogy PC továbbítása. Grafika / prezentáció / MM nem kell.
Van bejáratott, olcsó és mutatós ilyen eszköz? (vagy pont ez az a 3-ból válassz 1-et szegmens?)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1 humoros
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- Samsung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
Üzleti előfizetők hirdetései
- Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer használt monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Xiaomi 12T / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest