Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos fejegységek
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- TCL LCD és LED TV-k
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez egy olyan dolog, hogy anno a kevés UT3 játékos miatt elkezdtem más fps-ek után nézelődni. Volt BF és CoD, de már mindkettő a könyökömön jön ki. Úgy néz ki, most tértem vissza az ilyen aréna stílushoz.
UT2k4 (TAM, iCTF), UT4 (amelyiken van játékos) most eléggé be van izzítva. Igaz, hogy ez a Reflex eléggé Quake, de azért ebbe is bele szeretnék pár órát tenni. Úgy néz ki, elég rendes kis tábor lesz körülötte.Sto1911, ez remek hír. Hopp, most nézem nekem sincs több benne 53 percnél. Eleinte még annyira nem találtam játékosokat, plusz azoknak magas volt a pingje. Veled meg nem jó, mert túl penge vagy

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Synology NAS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- HBO Max
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 1 év garancia
- új Harman Kardon Onyx Studio 9 hordozható Bluetooth hangszóró ezüst 1 év garancia
- Seasonic Focus 750W 80 PLUS Gold / Csavarmatricás / BESZÁMÍTÁS OK!
- Inno3D RTX 2070 Twin X2
- Seagate FireCuda 2TB HDD 100% / BESZÁMÍTÁS OK!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez egy olyan dolog, hogy anno a kevés UT3 játékos miatt elkezdtem más fps-ek után nézelődni. Volt BF és CoD, de már mindkettő a könyökömön jön ki. Úgy néz ki, most tértem vissza az ilyen aréna stílushoz.