Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez egy olyan dolog, hogy anno a kevés UT3 játékos miatt elkezdtem más fps-ek után nézelődni. Volt BF és CoD, de már mindkettő a könyökömön jön ki. Úgy néz ki, most tértem vissza az ilyen aréna stílushoz.
UT2k4 (TAM, iCTF), UT4 (amelyiken van játékos) most eléggé be van izzítva. Igaz, hogy ez a Reflex eléggé Quake, de azért ebbe is bele szeretnék pár órát tenni. Úgy néz ki, elég rendes kis tábor lesz körülötte.Sto1911, ez remek hír. Hopp, most nézem nekem sincs több benne 53 percnél. Eleinte még annyira nem találtam játékosokat, plusz azoknak magas volt a pingje. Veled meg nem jó, mert túl penge vagy

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Projektor topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell ALienware AW3225QF 32" 4K QD-OLED Gaming Monitor 27% áfás - 3 ÓRA ÜZEMIDŐ!!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Apple Watch Series 11 46mm Jet Black BONTATLAN
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez egy olyan dolog, hogy anno a kevés UT3 játékos miatt elkezdtem más fps-ek után nézelődni. Volt BF és CoD, de már mindkettő a könyökömön jön ki. Úgy néz ki, most tértem vissza az ilyen aréna stílushoz.