Új hozzászólás Aktív témák
-
krics
aktív tag
A binding először nekem is problémát jelentett, mivel az a régi MI account, amivel először próbálkoztam kínainak lett létrehozva, és ütközött a globális telefon modellel. Mivel az account létrehozása után a location-t nem lehet megváltoztatni, ezért később csináltam egy új, immár eu-s accountot is, a community appba azzal léptem be, kivártam míg harminc napossá nem öregszik a community appos regisztráció, és nyomkodtam is az appot egy darabig, hogy hármas vagy négyes szintre felfejlesszem az accountot. A telefonon is ezzel a mi accounttal léptem be, a Xiaomi cloudban bekapcsoltam a find device opciót és mobilneten keresztül sikerült a binding. Ha nem megy a binding valamiért, akkor a MI accounttal van a gond, hozzatok létre egy új accountot és próbáljátok meg azzal újra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen autót vegyek?
- VR topik
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged