- Hobby elektronika
- Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Hővezető paszták
- Miért fontos a regisztráció előtt elolvasni a feltételeket
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmt50
senior tag
Sziasztok,
Én még csak szemezek ezzel a telefonnal, de a lekerekített kijelzőről van "pár" év tapasztalatom.
Hydrogel öngyógyulós fólia kell rájuk, és az minden esetben illeszkedik az üveggel szemben. Persze az üveg valamivel többet véd, de nagyon hamar karcolódik, reped, feljön a széleken, stb.
De van más lehetőség is: nem teszek semmit a kijelzőre. Először is azért, mert ez egy GG Victus védelmű üveg. Másrészt mert én ezt a telefont kb. 53-ért ki tudom hozni, és pont az ár miatt csak 790Ft a havi készülék biztosítás.
Ha bármikor betörik, 7500Ft önrészért cserélik a kijelzőt, de ha egyéb hisztim van, akkor mást is. Futár viszi-hozza, javítás kb. 3 nap. Cserekészülék igényelhető a javítás idejére. Már jártam így, tapasztalatból írom.
Nem reklámozni akarom, csak ha valaki nem szürke importból, Alza-ról, hanem szolgáltatótól veszi, annak ezért a havi kis összegért a fóliánál van megnyugtatóbb megoldás is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1 hónap Gar./Akku 100%/
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Eladó 2db Samsung a52s
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest