- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2025: AI a grillsütőben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple notebookok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
- egy módosított gyári romban, nem lesznek reklámok
dns.adguard-dns.com. fasznyi reklámot se láttam.- például tudsz majd képernyőképeket készíteni olyan alkalmazásról, ami nem engedné ezt meg, esetleg a google fotók alkalmazásban korlátlanul készíthetsz biztonsági mentést, mert másnak álcázza magát a telefonod, mint ami
OK, ez esetleg elfogadható érv egy picivel talán több ember számára, mint az uncsi hívásrögzítés
- egy aosp alapú romban pedig megkapod a tiszta android felületet, valószínűleg gördülékenyebb formában, pár extra funkcióval a testreszabás érdekében, esetleg eldöntheted hogy kellenek-e neked a google alkalmazások
nova launcher, azt nerm tüntetsz el a picsába amit nem akarsz- egyébként nem igazán 'fluid' a HyperOs ezen a készüléken, egy Poco F4 a Snapdragon 870-el, CN alapú HyperOS-el 'reccenés' mentes kb.
developer options - window animation animation scale / transition animation scale / animator duration scale : animation OFFAnd As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
SgtSomeOne
csendes tag
rengeteg előnye, és hátrányai is van, ha valaki módosított gyári, vagy aosp alapú custom romot, nem hivatalos szoftvert rak a telefonjára.
például:
egy módosított gyári romban, nem lesznek reklámok, mert valljuk be, hiába kapcsolod ki ahol lehet, nem mindenhol van rá lehetőség, és lesz egy-két reklám itt-ott... belekerünek extra funkciók, például tudsz majd képernyőképeket készíteni olyan alkalmazásról, ami nem engedné ezt meg, esetleg a google fotók alkalmazásban korlátlanul készíthetsz biztonsági mentést, mert másnak álcázza magát a telefonod, mint ami, lesz hívásrögzítés funkció bárhol, esetleg tudod majd a netflixet hd-ben nézni, olyan telefonon amin eredetileg nem elérhető , nem lesznek benne bloatware alkalmazások
egy aosp alapú romban pedig megkapod a tiszta android felületet, valószínűleg gördülékenyebb formában, pár extra funkcióval a testreszabás érdekében, esetleg eldöntheted hogy kellenek-e neked a google alkalmazások
egyébként nem igazán 'fluid' a HyperOs ezen a készüléken, egy Poco F4 a Snapdragon 870-el, CN alapú HyperOS-el 'reccenés' mentes kb. De nem is ez a baj, hogy itt-ott esetleg megakad a felület, hanem az hogy előfordulnak elég durva lassulások, vagy esetleg nem azonnal reagál a dolgokra.
és mondjuk hátrányok, amik jelenleg különböző rom-ba épített opciókkal megkerülhetőek, vagy magisk modulokkal.
* nyitott bootloader esetén, a gyári szoftverrel nem tudod használni a google pay-t
* rootolt készülék esetén nem elérhető az RCS üzenetek, bizonyos banki alkalmazásokat nem fogod megtalálni a play áruházban, külső forrásból sem mindegyik fog működni, nem találod a netflix alkalmazást a play áruházban
Annak aki rendszeresen használja a telefonját fizetésre, jobb ha gyári módosítatlan szoftveren marad.
Vagy esetlegesen előfordul majd, hogy nem fog tudni fizetni (én használtam így, elég rossz dolog mikor egyik nap még működik, másik nap már azt írja a terminálnál, hogy a készüléked nem alkalmas érintkezés nélküli fizetésre..., és várni kell amíg kiadnak egy javított modult, vagy megfelelő, nem letiltott fingerprint-et talál az erre való alkalmazás) -
veterán
Sziasztok, segítsetek ki - az utóbbi években tkp. mi a fene értelme Xiaomi-közeli gépeket nagy erőszakkal meghekkelni?
Felbaszod rá a Nova launchert, aztán kis buherálással úgy néz ki, ahogy akarod. Az meg, hogy közben esetleg doltgokat megfigyelnek... hát édes faszom, 2024 végén mégis miféle álomviilágban élsz...?
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
SgtSomeOne
csendes tag
végigolvastam az összes hozzászólásod azóta hogy utoljára beszéltünk.
ne haragudj, sajnos elfelejtettem megemlíteni hogy fent volt nekem is a community app, és megkértem benne én is a bootloader nyitást. de ezt először azért csináltam, mert aki így nyitotta, azt írta hogy 72 órát kell várni, és azt hittem a community app miatt, pedig nem, a HyperOS-miatt kell kevesebbet várni (nekem akkor MIUI volt még fent, de OTA-n keresztül lefrissítettem EU HyperOS-re)
sikerült azóta kinyitnod a bootloadert? -
krics
tag
Amúgy az OTA frissitések milyen gyakorisággal érkeznek erre a telóra?
-
bmt50
senior tag
Az AOD hiányát több teszt is említi. Ez ilyen sajnos.
Remélem a HyperOS 2.0-val rendes AOD-t kapunk, ami nem csak 10mp-es. Addig meg talán 3. féltől származó appok segíthetnek. Én egy hónapja az AOD Notify-al szórakoztam, de aztán elfogyott a türelmem, és végül nem állítottam be.Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
krics
tag
Van arra mód rootolás nélkül, hogy az AOD ne kapcsoljon le 10 mp után? nagyjából ennyi hibádzik nálam ahhoz, hogy fas.za teló legyen ez.
[ Szerkesztve ]
-
jatszo
aktív tag
Sziasztok! Frissül valakinek normális módon a telefonja? Kezdem már unni ezt a szánalmas frissítèsi cirkuszt.
-
bmt50
senior tag
válasz macilaci78 #579 üzenetére
https://youtu.be/Jk9Ft_AHIA0?si=T_uSgxxEcVUdvDEU
Ez videó még Miui14-ről irtotta a reklámokat, de HyperOS-en is meg lehet találni ugyanazokat a menüpontokatDudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
macilaci78
nagyúr
válasz macilaci78 #578 üzenetére
Ellenben van kérdésem. A beépített zenelejátszó fut BT eszközön. Zárolt képernyő feloldásakor jön az egész oldalas reklám. Ezt és a hasonló kéretlen dolgokat ki lehet lőni?
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
novakalex
aktív tag
válasz hmatthew19 #573 üzenetére
Majd írd meg, hogy feldobja-e kérlek!
-
krics
tag
válasz macilaci78 #570 üzenetére
Ahogy Alex is írta, valamiért az OTA update-ek nem érkeztek meg a telóra. Az enyém is megrekedt miui 14 (Android 13) alatt, de ezzel a trükkel sikerült a legfrissebb romot rátenni. Remélhetőleg ezután már rendben megkapja az OTA frissítéseket.
-
novakalex
aktív tag
válasz macilaci78 #570 üzenetére
Nekem valahogy leakadt 1.0.4-en és nem volt hajlandó frissülni tovább. Így ráforceolva talán az új majd rájön.
-
novakalex
aktív tag
válasz hmatthew19 #567 üzenetére
Abban a pillanatban mikor 100%-ot ír ki, utána kb 1 másodperc után kell csinálni az átnevezést 1-re, majd az új frissítést átnevezni a régire, majd gyors törölni az 1-es elnevezésűt. Ezt tényleg 5 másodpercen belül.
Viszont fontos, hogy az updater app írja a 100%-ot, ne az értesítési sávon lévő. -
krics
tag
Aztat találtam a témában az alábbi Reddit postban [link] , hogy van a Xiaomi community app 5.3.32-es verziója, abban is meg kell kérni a bootloader nyitását mielőtt a MI Unlock Statusban rányom az ember az add account gombra. Annak ellenére kell a community appban is megkérni, hogy a community app azt állítja, hogy a community appban csak akkor kell megkérni az engedélyt, ha hyperos van a telón. De ez nem igaz, mert miui alatt is meg kell tenni ezt a lépést a note 13 szériás telókon. Plusz nem mindegy mikor teszi ezt meg az ember, mert a bootloader nyitására minden napra max 2000-es kvóta van beállítva, és ez elég hamar betelik. A kvóta minden nap pekingi idő szerint éjfélkor indul újra, tehát ha jól számolom, akkor ez nálunk délután hat órát jelent.
-
krics
tag
-
novakalex
aktív tag
Sziasztok!
Sikerült felraknom a legfrisebb verziót. Hasonló trükkel, mint amit itt a csoporttárs megosztott, azonban kicsit máshogy.
Angolul ide teszem, esetleg ha valaki vágyat érez, hogy lefordítsa, akkor jó alapanyag lehet a topikba.Enable developer options.
In the developer options, activate "USB debugging".
Download the correct ROM to your computer.
Connect your phone to the computer with USB.
Go to Settings -> About Phone -> tap on the HyperOS logo.
An update menu pops up and says "no new update found". In this menu, tap on the three dots on the top right.
Click on "download latest update package" or something similar, it should be the first option.
The phone is now re-downloading the latest ROM which it had successfully installed. While it's downloading, copy the correct update ROM from your computer into the Download/downloaded_rom folder, where you will also find the old ROM file which the phone is currently downloading. Copy-paste the name of the file your phone is downloading. Keep an eye on the download progress. Once the phone has re-downloaded the old rom, delete that file immediately and rename the new rom which you copied from the PC with the file name that you have in your clipboard.
Your time window for that file delition/name switch is something like 5-8 seconds, so you might need multiple attempts to get it right. If everything works, the phone will then begin installing the ROM, which it thinks is the old, pre-approved one, but is actually the new one which you downloaded and copied over. -
krics
tag
válasz hubertus33 #560 üzenetére
Köszi a tippet. Sajnos nem vált be. Ez a 14.0.4.0(TNOEUXM) rom nagyon makacs :-)
-
krics
tag
Ahojtye fiatalok. Egyelőre nem akarnék belenyugodni abba, hogy android 13-on ragad örökre a telóm, ezért gondoltam nekiállok bütykölni kicsit. Mivel a Bubus66 féle gyors rom file átnevezéses recoveryből flashelés nem jött be, ezért ha jól gondolom manuálisan kellene fastboottal megoldani a frissítést, ehhez viszont az kellene, hogy kinyitva legyen a bootloader.
Hyperos alatt csak a community app alkalmazáson keresztül kérhető meg a bootloader nyitása, de mivel az enyém megragadt a miui-n, ezért az A13 és elődeihez jó tutorial videot [link] követve első lépésként bekapcsoltam a 'Find my device' opciót a Xiaomi Cloudban, majd a fejlesztői beállításoknál bekapcsoltam az USB hibakeresést és az oem feloldást, ezután mobilnetre átkapcsolva a Mi Unlock menüben megnyomtam az 'add account and device' gombot, de a 'device added successfully' üzenet helyett a 'The system is being upgraded. Please try again later' szöveget kapom.Mit lehet tenni, hogy nyíljon a bootloader?
-
Senda
csendes tag
Szia!
Tapasztaltál te is hasonló tüneteket?
Fényes nappal, tükröződő vízfelület, Zoom használata mellett.
De sötétségben is zoom-al mikor a hold közel volt a földhöz és szerettem volna képet készíteni róla, hasonló csíkok, vagy krixkraxok jelentek meg a képen.
Elkeserítő, hogy egy Nokia 7650 szebb képeket csinált 20 éve.Xiaomi Redmi Note13 Pro Plus 5g
Telekomnál vásároltam, erősen gondolkodom rajta, hogy visszaviszem.ilyen okádék kép jött ki a kamerából:
Üdv
-
axlfsi
veterán
Napok óta nem tudom a MI fiókhoz rendelni a telefont, ... van ötletetek, hogy miért? Minden úgy csináltam, ahogy azok le vannak írva vagy akár ebben a részletes, magyar videóban is elhangzik...
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
novakalex
aktív tag
Szerinted ha az újjakat nem kaptuk meg, akkor majd azt megfogjuk kapni?
-
axlfsi
veterán
válasz hmatthew19 #548 üzenetére
Itt a fórumon, aki már csinálta is, nem erről számolt be, ... Te nyitottad és saját tapasztalat?
-
novakalex
aktív tag
Próbáltam régiót állítani is, de az sem volt be nekem. Nem mutat frissítést. Valahogy fel tudom installálni a 1.0.7.0.UNOEXUM verziót manuálisan az updater appból ?
-
novakalex
aktív tag
Sziasztok!
Beléptem egy kis időre én is a klubba, jelenleg 1.0.4.0.UNOEXUM verzióm van. Hogy tudom frissíteni a legújabb verzióra mindenféle mókolás nélkül?
Köszönöm szépen! -
macilaci78
nagyúr
Sziasztok!
Kinek milyen autós telefontartó vált be ehhez a telefonhoz? Valószínűleg egy Nilkin tok lesz a nyerő, amire ragasztok egy QuadLock MAG adaptert a motor miatt.
Most egy ilyen Baseus tartót használok a Redmi Note 9 Pro-hoz, de az kisebb, könnyebb is és ezen a tokon nincs rajta a QuadLock cucca sem.A Nilkin tok mellett van bevált üvegfólia, ami ráhajlik a kijelző szélére is és nincs fekete kerete?
Ugyanígy érdekel töltőportba dugható mágneses adapter, hogy a portot kíméljem. Az adatkapcsolat fontosabb, mint a töltési idő.
Köszi!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
axlfsi
veterán
... nekem sajnos nem sikerül a hozzárendelés, tegnap óta próbálkozom. Elvileg mindent IS megcsináltam, ami kell (mi fiók, telefon megkeresés, szinkronizálás bekapcsolása, fejlesztő módban amiket be kell kapcsolni, ...), de mégis azt írja ki, hogy "The system being upgraded, please try again later"
Ezt kellene ugyebár látnom, ha sikeres a fiókhoz hozzárendelés és csak utána jön a 168 órás várakozás...˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
válasz SgtSomeOne #541 üzenetére
Értem és köszönöm!
-
Trooper82
senior tag
válasz hubertus33 #542 üzenetére
Szia. Kivételesen magyar.
-
SgtSomeOne
csendes tag
Bootloader nyitás nélkül sajna nem tudod felrakni.
innen letöltöd a "Redmi Note 13 Pro+ 5G Indonesia 14.0 Stable zircon_id_global 2024-07-12 Fastboot 8.0 GB OS1.0.3.0.UNOIDXM" romot
https://xiaomiupdate.com/en/phones/redmi-note-13-pro-3/
kicsomagolod az egészet, először a tgz fájlt majd a tar-t
fastboot módban kell egy driver, amit innen letöltesz, és felraksz a bootloader vagy adb interface-hez
https://developer.android.com/studio/run/win-usb
letöltöd az SDK Platform Tools-t
https://developer.android.com/tools/releases/platform-tools
bemásolod az SDK Platform Tools Mappában található összes fájlt abba a mappába ahol a kicsomagold ROM-is van.
aztán ha nyitva a bootloader, és csatlakoztatva van a telefon fastboot módban, akkor futtatod a "flash_all.bat" fájlt
ha végzett, a telefonod újraindul.
Hogy ne kelljen újra belakni, arra nem tudok sajna semmit, én nem is foglalkozok ilyenekkel, mindig szeretem a tiszta telepítést, újra beállítgatva az egészet, legújabb appok, a névjegyeket importálom vcardból, ami meg kell kép és fájlok, visszamásolom újra.
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz SgtSomeOne #539 üzenetére
Nagyon király vagy, hogy megírtad ezt most ide, köszönöm!
Esetleg belinkelnéd nekem a forrást, hogy honnan szedjek le, pontosan mit? (és mivel pakoltad fel). Hülye kérdés, de bootloader nyitás nelkül is felmegy a ROM vagy ahhoz is kell a BL nyitás? Illetve van itt is lehetőség úgy feltenni, hogy ne kelljen újra belakni, tehát, hogy az adatok megmaradjanak (mint pl Samsungnál Odinban HOME CSC használatával az adatok nem törlődnek...).
Köszi!
-
SgtSomeOne
csendes tag
most raktam fel az 1.0.3.0.UNOIDXM (Indonéz) fastboot romot, (előtte 1.0.7.0.UNOEUXM volt)
MIU Dialer van benne, hívásrögzítés funkcióval (korábban valaki azt írta XDA-n, hogy már Google Dialer van ebben is, na hát ez nem igaz)
NFC is vanVan egy pár előre telepített játék, meg app, de kivétel nélkül mind törölhető.
Reklámot még nem láttam, mint MIUI-n -
axlfsi
veterán
válasz SgtSomeOne #537 üzenetére
Köszönöm a részletes válaszodat! ... van már egy sok-sok éves MI accom (remélem nem lett törölve, nem igazán használtam), azzal majd megnézem, kinyitom a bootloadert, ... aztán addig meg majd még kitalálom, mit is tegyek fel ami nem EU rom ...
Engem aztán végülis a CN sem zavar, ha nincs más és kigyomlálom amit kell, csak legyen hívásrögzítés, mert a munkám miatt nagyon fontos és hasznos visszahallgatnom a megbeszélt részleteket, amiket nem tudok aktuálisan feljegyezni mert vagy úton vagy éppen könyékig egy gépben szerelek...˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
SgtSomeOne
csendes tag
Nem tudok erről a hardveres/szoftveres/modemes/NFC-s dologról mit mondani egy különböző régióba készült firmware-vel, csak annyit hogy ki kell próbálni, megy, vagy nem.
Valószínű, hogy a CN rom tele van bloatware-el, de elvileg root nélkül is letörölhetőek.
A Mediatek chip miatt nincs még fórum/topic ehhez a telefonhoz az XDA-n, tehát semmiféle MOD/Custom ROM-sem. Telegramon van egy közösség, akik jelenleg a OrangeFox és TWRP Recovery-vel próbálkoznak (jelenleg nem látja, vagy csak 0MB-nak, a belső tárhelyet, talán a titkosítás miatt, anélkül elvileg igen).
Korábbi Mediatek chipes eszközöknél megkerülhető volt a bootloader, BROM módban, ennél a telefonnál patchelve lett valami.
A bootloader nyitás kb úgy
* legalább 30 napos MI account kell
* bekapcsolod a fejlesztő lehetőségeket
* engedélyezed az oem feloldást
* mi unlock status-nál összebindeled az accountot a telefonnal, SIM kártya kell beleAztán letöltöd a MI Unlock programot, belépsz oda is az accountoddal
Telefont kikapcsolod, újraindítod fastboot módban (hangerő le + bekapcsoló gomb nyomva tart, vársz amíg megjelenik hogy FASTBOOT) majd rádugod a pc-re, aztán nyomod neki hogy "Unlock", ki fogja írni mennyit kell várj onnantól kezdve hogy hozzáadtad a telefonhoz az accountot.MIUI-n 1 hetet kell várni, HyperOS-el 3 napot, csak aztán nyitható
-
axlfsi
veterán
válasz SgtSomeOne #523 üzenetére
NFC nem izgat, az angol nyelv is elég lenne, csak ne legyen 3G vagy mit tudom én milyen vacak modem, ... de ez amúgy nem a hardverből következik?
XDA-n találok offisöl CN rom-ot hozzá? (viszont ha CN, akkor tele lesz bloatwarekkal, mint állat, nem? ... ezzel sem kínlódnék, hogy utólag gyomláljam...). Érdekes, hogy ennyire zárt közösségi (fizetős) megoldás lett ez. Én még emlékszem, amikor XDA-n minden re IS volt ROM és a bőség zavarában, a legnagyobb gond abból adódott, hogy nem tudtad melyiket is válaszd a sok jó közül.
Illetve, ez a BL nyitás leírás már vagy 5 éves. Így működik ez még mindig?
Köszi előre is!
-
teleahocipöm
senior tag
Sziasztok! Ajándékba vettem egy 13 pro + -t, de elfelejtettem, hogy akinek vettem, az HONOR Band 6 -ot használ, letöltöttem a Honor Band alkalmazást, de nem támogatott eszközként nem csatlakoznak. Tud valaki megoldás, hogy a két eszközt tudjam párosítani?
-
Trooper82
senior tag
Kúszik fel az 1.0.7.0
[ Szerkesztve ]
-
mokus1
addikt
válasz SgtSomeOne #530 üzenetére
Zárolt képernyőre valahogy ki lehet rakni az ertesitseket?
[ Szerkesztve ]
-
SgtSomeOne
csendes tag
Hátha valakit érdekel, MIUI-val 7 nap, HyperOS-el pedig 3 napot kell várni amíg egy legalább 30 napja regisztrált MI account-al nyitni lehet a bootloadert..
-
oreg0503
tag
Sziasztok.
Van előnye, illetve hátránya ha hivatalos viszonteladótól, vagy nem attól vásárolok telefont? Ezt néztem ki:
https://www.coolmobile.hu/xiaomi-redmi-note-13-pro-plus-5g-512gb-12gb-ram-dual-fekete-stock?utm_source=arukereso&utm_medium=cpp&utm_campaign=direct_link&aku=64b92e7dad87c7b25e1cfaade64906d3
Köszi előre is a segítséget.Zalman-zm-t7-fekete, GIGABYTE B450M GAMING, AMD Ryzen-5-5700G, G.Skill Aegis16GB DDR4, WD 2TB Blue SN570 M.2 PCIe M.2 2280, BE QUIET! System Power 9 400W, Samsung S27E500C Monitor
-
SgtSomeOne
csendes tag
A gyárilag rajta lévő fólia elég jó minőségű, karcolásoktól simán megvédi a kijelzőt, és az érintése sem rossz
A gagyi tempered glassoknak csak a széle ragad, a közepe nem ragad hozzá a telefon kijelzőjéhez, ha nem ragad rá rendesen, esésnél még le is eshet...
Ezek a bármire kivágható fóliák, csak a karcolásoktól védik a kijelzőt, a tapintásuk sem kellemes, tapintás érzetre soha nem lesz olyan mint egy igazi üveg...
A gél fóliákról nem tudok sajna mit mondani
De ami egészen biztosan a legjobb, az UV Glass-ok, amihez van egy kis UV alatt megszáradó ragasztó (nem kell félni, simán le lehet szedni utána ha akarod)
A hanngszórókat letakarod, telefon közepére kell az egészet kinyomni, nem kell x-et, meg egyenes vonalat se húzni belőle, mikor rárakod az üveget, a folyadék kapilláris hatása miatt végig kúszik az egész üveglap alatt, aztán mehet az UV...[bocsi a dupla hozzászólásért]
[ Szerkesztve ]
-
SgtSomeOne
csendes tag
Szia
Global Rom-ban nincs hívásrögzítés, Google Dialer van benne, ami geofencing alapján (és lehet hogy régió alapján is) nézi, hogy a funkció engedélyezve van-e az adott helyen (de az is lehet, hogy kompletten ki van kapcsolva az alkalmazásban).
Xiaomi EU-rom nincs rá hivatalosan, Patreonon keresztül van egy közösség, akik csinálnak rá, ha fizetsz érte...
Poco F3-ra 1.0.3.0 HyperOS Indonéz fastboot romban MIUI Dialer volt, amiben volt hívásrögzítás
Tegnap beleakadtam egy fórum bejegyzésbe XDA-n, ahol valaki azt írta, hogy felrakta az Indonéz rom-ot, és Google Dialer volt benne hívásrögzítés nélkül.
Elvméletileg a Taiwan rom-ban még MIUI Dialer van, és nem csak Angol/Kínai nyelv van mint a CN rom-ban.
Azt hogy Globál telefonon, Indonéz vagy TW rom után, milyen hálózati frekvenciák vannak, és melyiken megy/nem megy az NFC, sajnos nem tudom.
Jelenleg nem tudom kipróbálni, nincs nyitva a bootloaderem. -
JohnDoe_Hun
tag
Sziasztok. Újra elővettem a telót. Egy hónapig a fiókban volt. Azt vettem észre, hogy amikor visszalépek egy appból a főképernyőre akkor ott gondolkozik egy jó másodpercet. Olyan mintha újra és újra betöltené a főképernyőt, nem marad a memóriában. Trükköztem az extra memóriával, képfrissítés állításával meg az animációk kikapcsolásával de nem változott semmi sem. Másik témát is választottam. Nálatok is ez a helyzet?
-
H.lacika
tag
Sziasztok
Ilyen telefonnal szemezeek, az Android auto hiba megoldódott, nekem elég kábellel is?
-
axlfsi
veterán
válasz hubertus33 #509 üzenetére
Ha itt nem volt róla szó, esetleg tudnál nekem linkelni egy releváns XDA topikot?
-
simihun
aktív tag
Kipróbáltam a gél fóliát, 2 hónapnál többet nem bírt sajna. Valakinek bármi mas ötlet a kijelző védelmében?
-
simihun
aktív tag
válasz hmatthew19 #498 üzenetére
EU Global
-
axlfsi
veterán
Igen, jól tudod, ki van, ... de valahogy visszatenném (ahogy pl. a Samsung S22U-n megoldottam egy Ukrán ROM-mal (CSC csere volt csak és úgy már jött OTA a hozzá megfelelő ROM, amiben már nem volt tiltva a hívásrögzítés).
Ez érdekelt volna, hogy sájomi háza táján erre nincs okosság?˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
A hívásrögzítés megoldható valahogyan? ... kerestem, de nem találtam a topikban erről beszélgetést...
-
veterán
válasz hubertus33 #502 üzenetére
Ez jó hír. Mondjuk nálam függetlenként szó nélkül felficcent a tízhatvan, de még a nova launcher mellett is akadnak dolgok, amikbe esetleg belepiszkálnék esetleg.
-
veterán
válasz hubertus33 #500 üzenetére
Az unlockolás nem korlátoz bizonyos fizetős alkalmazásoknál? Rémlik ilyesmi jópár évvel korábbról, hogy vagy a bjútifulkártya vagy valamelyik bank appja köhögött, ha BL nem volt lockolva...