Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jatszo
aktív tag
-
simihun
aktív tag
Már néhány telón elérhető a HyperOs pro+ készülékekre. A régiót kell indiaira cserélni. Nálam még nincs semmi, de a Redditen már beszámoltak róla. Nem kell hozzá rootolni.
-
joysefke
veterán
ott volt egy CameraAPIfelrakási opció is, amihez nem kell.
-Download the necessary Camera2API zip file.
-Boot the phone into the TWRP custom recovery.
-Navigate to the zip file location and click on it.
Flash the Camera2API.zip file on the smartphone.
-Finally, reboot the device as usual to get results. -
joysefke
veterán
válasz
joysefke #187 üzenetére
Itt van 13 Pro+ -ra is:
https://gcamapk.io/google-camera-for-xiaomi-redmi-note-13-pro/beraktam hátha kipróbálja valaki.
-
-
kda1
tag
válasz
Donki Hóte #186 üzenetére
Köszönöm szépen. De a Leicatol kicsit többet vártam valahogy. Lehet csak ezért valtanek. És a 13 pro az milyen?
-
joysefke
veterán
A videófelvételek főkamerát használva is nagyon túl vannak élesítve.
Lehet valamit tenni, vagy a Google Camerára kell várni?Valami kijött 13 Pro-ra. Próbálta valaki, jó a Pro Plushoz is?
https://gcamapk.io/google-camera-for-xiaomi-redmi-note-13-pro-2/ -
-
kda1
tag
Sziasztok. 13t prorol érdemes váltani? Nagyon tetszik a telefon. Köszönöm szépen
-
simihun
aktív tag
A hónap felénél tartunk. Ne parázzatok már😆
Jönni fog időbenEgyébként úgy csináltok mintha használhatatlan lenne a teló
-
OSERANSKY
junior tag
válasz
Trooper82 #181 üzenetére
Ez megint zakó lesz...
Épp erről beszéltem.
Tele a padlás ígéretekkel.
De mit is várunk, amikor a másik (számozott) ágon bepárásodik az idei egyik csúcskészülék kamerája.
Sz*r vicc kategória.
Globalon még V14.0.7.0.TNOMIXM-nél tartanak, bár az már kinn van február 21.-e óta.
Nagyon meglepődnék, ha az EEA-ág április végére megkapná az első HyperOS frissítést.
Fog itt még csuklani a Xiamiaú, nemkicsit.
NAGYON -
Trooper82
senior tag
Azt ígérik, hogy vasárnap kezdik OTA- n globalra szórni a hyperos-t. Még az sem az európai, de gondolom az is a kanyarban...
-
OSERANSKY
junior tag
Oké, kösz az infó-updatet, de továbbra is furcsállom hogy miért nem alapból 5000 MAh-t jelzett már elsőre is az app. Akkor okés. Hát éppen ez az. Ez a szokásos baromság, amit már fejlesztők is elismertek, de valahol persze érthető. A korábbi modellekre talán gyorsabban megvan a frissítések optimalizálása. Persze, így van, ne kapkodjanak. Csak akkor nem kell ígérgetni, hogy ekkor meg akkor elérhető lesz, aztán rendre nem...
-
simihun
aktív tag
válasz
OSERANSKY #173 üzenetére
Az akkumulátor menü pontnál a töltési sebesség növelése nem volt bekapcsolva. Így már azért más a leányzó fekvése. Ezen a téren minden pipa. Az akksit reggelre 5%-ig lemerítettem, onnan küldtem fel százra és hozta a 20 percet. A kapacitás megnövekedett, egészen pontosan 4880-at mutat, de nem a pro verziót használom. Nem lesz gond vele
Nekem nagyon bejön a készülék, Note 12 Pro 5G-ről váltottam, amin már február elején ott figyelt a HyperOS. Az a készülék frissítés után kezesbárányként viselkedett. Neki voltak akadásai, néha iszonyat belassulásai, viszont frissítés után megszűntek. Gondolom a 13pro+ nál lassabban megy az optimalizálás, amivel nincs is gond. Inkább egy fullos verziót adjanak ki, mintsem egy foltozni való, elkapkodott valamit.
-
OSERANSKY
junior tag
Üdv!
Te már a 2. vagy akinél jelentkezik ez a becsült kapacitás probléma, így rákérdezek: Note 13 Pro+ 5G a teló, biztosan? Előre bocs a hülye kérdésért, de én is DevCheck-et használok, abból is a Pro verziót és első telepítés után is 5000mAh-t jelzett ki az aksi résznél az appban. Már csak ezért sem értem mi lehet itt a gond... A mellékelt 120W-os gyári töltővel kb. 20-25 perc kell hogy legyen a teljes töltés, de az 0-ról 100%-ra vonatkozik. Ezért nem vásárolok használt készüléket, tudom hogy nem mindenki osztja ezt, de sosem tudhatod, hogyan használta az előző tulaj, mit csinált vele, stb., a hirdetésben, amikor eladja, mivel szépített, mit titkolt el... -
simihun
aktív tag
Üdv Teló Társak
Első napom a készülékkel és majdnem olyan, amire számítottam. Az akksinál és a töltésnél találtam néhány problémát. DevCheckkel csekkolva a becsült kapacitás 4500 mAh alatt van. Mondjátok, hogy az App nem tud pontosan mérni és akkor részben meg is nyugodtanA másik fura dolog 24%-ról 99%-ra közel fél óra alatt sikerült feltölteni. Másnál is jelentkeztek ezek a történések? 1 hónapos telót vásároltam használtan, tehát mondhatni újszerű. [kép] [kép]
-
OSERANSKY
junior tag
Hát... Ezt majd döntse el ki-ki maga. Szerintem lesznek vele gondok még. A puding próbája sajnos még mindig az evés... Level 8-as Developertől jött a válasz/infó, külön jó volt olvasni, hogy leírta az üzenetében, hogy a Xiaomi üzleti terve nem tökéletes, nagyrészt csak dobálják kifelé a telókat egy rakásra, sőt kiemelte hogy a későbbi frissítések hoznak majd igazi áttörést, illetve stabilitást a HyperOS-re...
-
joysefke
veterán
#167: köszi
----Két SIM-et használok, az egyikre bekapcsoltam a fix hívásátirányítást és most van egy állandó figyelmeztetésem, hogy "Telefonszolgáltatás, Hívásátirányítás belapcsolva..." amit nem tudok félrehúzni, leokézni.
Meg lehet ettől szabadulni anélkül, hogy kikapcsolnám a hívásátirányítást?
-
kuksa90
őstag
válasz
joysefke #166 üzenetére
Az a baj a MIUI-val, hogy megszokott, régi jó appok nem futnak normálisan. Pl ha külső launcher van telepítve a gagyi ikonhalmaz helyett, akkor nincs gesztusvezérlés, csak az alsó gombos agymenés. Mondjuk a hatéves MIUI simán működött, működik külső rendszertöltővel. Ez csak egy, de van még...
-
joysefke
veterán
Én tuti nem leszek kísérleti egér. A nagyon új szoftverek mind gyermekbetegségekkel szoktak küzdeni...
A MIUI-val egyébként mi a baj? Nekem 14.0.2-van fent, én annyit látok belőle, hogy ez is egy olyan Androidféleség mint a többi...
-
OSERANSKY
junior tag
Srácok, BIZTOS forrásból értesültem, hogy ebben a hónapban érkezik a telóra az első HyperOS frissítés, szóval kitartás!
-
-
trec12
addikt
Yettel-el, Vodával megy esetleg a vowifi?
-
Trooper82
senior tag
Sima pro-ra ma kijott a hyperos euxm rom. Nem hinnem ,hogy sokat kéne várnunk
-
OSERANSKY
junior tag
Gyanús ez nekem, de elég régóta...
Itt valami sundám-bundám megy a háttérben, a probléma az, hogy ha vannak gondok a frissítések tesztelésével, akkor ne ígérgessenek előre, nem kell beharangozni semmit előre, ezekkel a felbukkanó hibákkal pedig nem tudok mit kezdeni.
Mint kiderült, a szolgáltatók is belenyúlnak a ROM-okba, ez pedig nagyon nem jó.
Beta testerként is észrevehetően lelassult v. sokkal inkább hosszabbodott az OTA update-ek érkezése.
Gyakorlatilag kiszámíthatatlan, mint az időjárás, semennyi pénzért, semelyik kategóriában nincs már semmire garancia... -
kuksa90
őstag
Nem akarom mókolni a telót, csak használni szeretném... OTA frissítésnél semmit nem talál, nemhogy válogathatnék a verziók között. Leszedtem ugyan a .zip-et, de a csomagtalepítő rá sem szagol, szóval várakozás van.
Itt, a hardveraprón vettem, beüzemeletlen, nullkilométeres állapotban
-
jatszo
aktív tag
-
joysefke
veterán
Ez a HyperOS jobb, bug- és reklámmentesebb mint a miui? Miért várják ennyien?
-
OSERANSKY
junior tag
Szia!
A legutóbbi, amit nekem manuálisan kellett feltennem, az a V14.0.5.0.TNOEUXM... Ígérgetés van arra vonatkozóan, hogy hamarosan frissül az aktuálisra, illetve jön a HyperOS is rá, de tudjuk mennyit ér egy ígéret az utóbbi időben a Xiaomitól. SZÉGYEN, hogy a Note 10S-re is bejelentették már, hogy az elkövetkezendő napokban / hetekben frissül...
-
jatszo
aktív tag
Sziasztok! Milyen szoftver verzió a legutóbbi? Nálam az 5-ös nem ment fel manuálisan sem, csak a 4-es.
-
-
Trooper82
senior tag
Néztem az aida akkumulátor infónál, teljes feltöltésnél pár napja 4700 mah írt kapacitásnak. Furcsáltam. Ma ismét megnéztem 4475 mah teljes töltés után. Más is meg tudja nézni esetleg köszönöm, mert nekem ez fura.
-
OSERANSKY
junior tag
Most olvastam hogy még bőven ülnek a fejlesztők a frissítéseken. A fejlődés íve, a másik oldalról meg a hanyatlás rutinja... Redmi Note 13 Pro 5G, a sima, meg néhány 'lentebb' lévő változat megint hamarabb kap HyperOS update-et. Nonszensz amit pár éve művel a Xiaomi
-
OSERANSKY
junior tag
válasz
Trooper82 #130 üzenetére
Veterán SPIGEN-es voltam, de sajnos nincs. Remélhetőleg lesz, abból is a Tough Armorra ruháznék be, de sajnos az újabb telók többségére örülhet a user, ha a Rugged Armorból jön Magyarországra... Egyáltalán nem csúszós. Rendesen védi a készükéket, és fogásra is érződik hogy benne van az anyag tisztességesen. 3 féle is kapható belőle, és elég jó árakon.
-
hrabanc
tag
Tud kezelni rutinokat, mint mondjuk egy Samsung Galaxy? (pl. Alvás, Pihenés, Munka)
Nem találtam róla semmilyen infót. -
OSERANSKY
junior tag
válasz
dragonfx #116 üzenetére
Szia!
A Pro+ 5G-ben jobb a proci a sima Próhoz képest. És például nem elhanyagolható tény a 12GB RAM, az 512GB belső tárhellyel, ráadásul 3.1-es UFS. Több mint bőséges. A Pro kijelzője nem ívelt, hanem sima. Ez mondjuk nem vészes, kinek melyik jön be. Ha régebbi fülest használnál, akkor a Pro. Ott meghagyták a 3,5 mm-es Jacket. A védelem az IP54, a Pro+ 5G-nél IP68. A töltés 67 wattos, a Pro+ 5G-nél 120-as, azt se felejtsük el. Ha engem kérdezel, a Honor felejtős. Viszont sima 13T v. 13T Pro nagyon jó választás lehet, szépen megy lefelé mind2 ára!
-
OSERANSKY
junior tag
Azt a kínlódást figyeljétek majd itt is a frissítésekkel... Már rég nem foglalkoznék vele, de 2 hét alatt harmadjára / negyedjére hazudtolja meg ismét magát a Xiaomi. Össze-vissza ellentmondások egy rakat oldalon, ISMÉTELTEN. Az egyébként milyen már, hogy a hivatalos weboldalon még fenn sincs a teló, a ROM szekcióban? Komolyan mondom, ha itthon kapható lenne, akkor már 1000X inkább egy Redmi K70 Prót vennék
-
OSERANSKY
junior tag
válasz
Trooper82 #112 üzenetére
Lesznek még hibák vele... Szerintem bőven. Akkor nálad is halkabb, mint kellene? A kijelzővel nincs baj, az oldalt lekerekített panelt meg lehet szokni, mondjuk üvegfóliából még csak Spello 3D+ elérhető rá, de az legalább minőségi, bár meg is volt az ára. Tokból meg csak Nillkin Super Frosted Shield Pro
-
dragonfx
veterán
Sziasztok!
Rn10 pro.rol valtanek.
Ez vagy sima pro a jobb dontes?
Ennek az ara nem nagyon megy le.
Esetleg honor 90? 13t?
Vagy mas?Akksiido es kamera fő szempont.
-
Trooper82
senior tag
Lehet még friss a cucc és reszelnek még a szoftveren. Reménykedek.
-
OSERANSKY
junior tag
válasz
Trooper82 #110 üzenetére
Idáig nem tapasztaltunk vele problémát. Viszont a hangerőt a Beállításokon belül a szokásos értékekre állítva is szokatlanul halk pl. a billentyűzethang is, de már meg sem lepődöm. Frissítés megint a szokásos: hiperlassúság rulez. Ezt is megszokhattuk már. Ebből májusra / júniusra HA lesz első HyperOS v. még később...
-
Trooper82
senior tag
Másnál is bizonytalanul működik a virtuális közelségérzékelő? Egy fekete pont. Működik de néha nem pontos, látom világít a fülemnél a telefon, van hogy várnom kell, hogy letegyem a telefont mert még sötét a kép. Gyári tok, fólia van.
-
joysefke
veterán
Google Camera APK-t honnan szokás letölteni?
-
kuksa90
őstag
Sziasztok!
Tulaja lettem egy note 13Pro+5G- nek. Első blikkre tetszik, de tényleg nem megy a gesztusvezérlés Nova laucherrel, csak a gyári vacakkal? Nem akarom elhinni - noname ulefone-n simán megy, a múzeumi MI8pro-n is... -
Trooper82
senior tag
A másik. Youtube-on próbáltam csak, de a hdr videók rendkívül sötétek. Netflixet még nem. Remélem orvosolják...
-
Trooper82
senior tag
Nézegettem teszteket, véleményeket a telóról. Egy tesztben azt mondja a srác, hogy a frissitési frekvenciát alapértelmezett módban rosszul váltogatja, kezeli a szoftver ezért érdemes mindig 120 hz-re állítani. Ti tapasztaltatok ilyet? Ha mindig 120 hz-re teszem, a gyorsabb merülésen kívül vajon ártok valamit a telónak?
-
joysefke
veterán
Egy hete beléptem a klubba egy Redmi Note 13 Pro+ 12/512-vel.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a kamera nekem túlságosan széles látószögűnek érződik. Pár méter távolságban lévő tárgyat fotózok és készült képen a tárgy végül túl kicsi.
Lehet valahogy a főkamerát használva zoommolni úgy hogy a képminőség se szenvedjen csorbát?
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest