Hirdetés
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Dell asztali gépek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mrgregoryan #4733 üzenetére
Friss furcsaságok: Vasárnap kb 3 órát, tegnap másfelet játszottam, íme amit észrevettem és nem értek (single player):
kb 15-20 percenként szakadni kezd az eső, nem viccelek és nem túlzom el, olyan gyakorisággal jön, mint egy a háttérben 2 perc alatt összerakott script + fényes nappal (vagy esős nappal) nem működnek a Fence-ek. Nem, nem üldöznek, nem vagyok küldetésben, ne nézzetek madárnak. Csak az oldotta meg, ha kiléptem és ujra be, akkor működik, csak az asztal (pult) tűnik el a hapsi elöl valami bug miatt.
Másnak is vannak ilyenek, vagy szerencsés kiválasztott vagyok? Továbbá, bár ez más: St Denis-ben éjszakánként (és csak akkor) olyan fps droppot kapok, hogy csak sziszegek.
mrgregoryan:
Nem neked akart válasz lenni, mea culpa.
Új hozzászólás Aktív témák
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest