Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz
A_Papa #18048 üzenetére
Szia,
Én is ebben voltam, régóta toltam magam előtt, de nemrég megvettem és nem bírtam ki azt sem, hogy a vga-t upgradeljem, pedig az volt a terv. Itt nem zavar a kis fps, a story elvisz, nem kell összevissza szaladgálni, ahol fontos lenne és a textúrákat így sem alapra állítottam. A különbség a 2 verzió között 5 euró, nálam még annyi sem volt, a normális ló a legfontosabb különbség talán.
1. Tartalomkülönbségek: Alapkiadás (Standard Edition): Az alapjátékot tartalmazza, tehát a történet módot és az alapvető online funkciókat (Red Dead Online). Ultimate Edition: Az alapjátékot tartalmazza, de további bónusz tartalmakat is kínál: Story Mode bónuszok: Különleges házikedvenc: A játékos egy extra házikedvencet kap (egy kutya) a történet módban. Különleges kosztümök: Az Ultimate Edition extra kosztümöket és egyedi ruhákat ad a főhős, Arthur számára. Különleges ház és bónuszok: A játékos kap egy exkluzív házat, valamint bónusz eszközöket és egyéb jutalmakat. Red Dead Online bónuszok: Különleges karakterek és küldetések a Red Dead Online multiplayer módhoz. Extra pénz (gold bars) és egyéb online előnyök. Extra állatok és járművek a multiplayer részhez.
2. Képességek és extrák:
Az Ultimate Edition több exkluzív tartalmat biztosít a játékosoknak, ami segíthet gyorsabb fejlődést elérni a történet módban és az online multiplayerben is. Az extra bónuszok például az edzettebb karakterek, több pénz, különleges fejlesztési lehetőségek, amelyek segíthetnek az élmény fokozásában.Vedd meg bátran, tetszeni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mini-ITX
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest