Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Winne

nagyúr

válasz A_Papa #18048 üzenetére

Szia,

Én is ebben voltam, régóta toltam magam előtt, de nemrég megvettem és nem bírtam ki azt sem, hogy a vga-t upgradeljem, pedig az volt a terv. Itt nem zavar a kis fps, a story elvisz, nem kell összevissza szaladgálni, ahol fontos lenne és a textúrákat így sem alapra állítottam. A különbség a 2 verzió között 5 euró, nálam még annyi sem volt, a normális ló a legfontosabb különbség talán.

1. Tartalomkülönbségek: Alapkiadás (Standard Edition): Az alapjátékot tartalmazza, tehát a történet módot és az alapvető online funkciókat (Red Dead Online). Ultimate Edition: Az alapjátékot tartalmazza, de további bónusz tartalmakat is kínál: Story Mode bónuszok: Különleges házikedvenc: A játékos egy extra házikedvencet kap (egy kutya) a történet módban. Különleges kosztümök: Az Ultimate Edition extra kosztümöket és egyedi ruhákat ad a főhős, Arthur számára. Különleges ház és bónuszok: A játékos kap egy exkluzív házat, valamint bónusz eszközöket és egyéb jutalmakat. Red Dead Online bónuszok: Különleges karakterek és küldetések a Red Dead Online multiplayer módhoz. Extra pénz (gold bars) és egyéb online előnyök. Extra állatok és járművek a multiplayer részhez.

2. Képességek és extrák:
    Az Ultimate Edition több exkluzív tartalmat biztosít a játékosoknak, ami segíthet gyorsabb fejlődést elérni a történet módban és az online multiplayerben is. Az extra bónuszok például az edzettebb karakterek, több pénz, különleges fejlesztési lehetőségek, amelyek segíthetnek az élmény fokozásában.

Vedd meg bátran, tetszeni fog. :K

Új hozzászólás Aktív témák