Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • p a s s e r

    őstag

    válasz Mike #10310 üzenetére

    ja, az automata sem tökéletes, néha hibázik, és van, hogy tök idiótán vezet át egy kereszteződésen, de azt már megszoktam... hónapok óta kiviszek napi 2-4-et, bár az elején az útzárat szigorúbbnak gondoltam, mint valójában, szal előre, szekérről leszállva ledaráltam mindet, utána meg ha jöttek utánam azokat is, persze ezt a tipped segítségével... (célra tarts!) azóta én megállok és 10, de inkább 15-ből egyszer van problémájuk... most is manuál drive módban próbáltam menni tök egyenesen az úton, erre a lovak dobnak maguktól egy éles jobbost, csak hogy sérüljön a cucc... sérült is, mert reakcióidőn belül nem tudtam lefékezni, holott kettesben mentem... ja, a sín, meg a hidak figyelősek, a hidak is megdobnak sokszor...

    egyébként jó az utolsó kérdésed, mert nem tudom... van egy kitűzött cél, (pár nap és kész), és megfogadtam, ha elérem, azután lovaglás közben nem érek a shifthez... és hagyom a napikat (egy persze kell a streak miatt), hacsak nincs kedvem valamihez... szóval tökre igazad van... a játék feléről fogalmam sincs... :) (bh-ban talán kettes-hármas vagyok, mert nem érdekelt, a sztori felénél tartok, mert nem váltottam át rohadékba, segítségkérők is ismeretlenek többnyire és a fr eventekből is alig próbáltam párat... az útszéli race, meg mittoménmi totemek meg pláne...)

    bendegruz, ez kicsit neked is válasz volt... ja én bátran viszem a halálba, vagy a vevőhöz távoliba a trader pakkot... :)

    [ Szerkesztve ]

    beszéljünk másról! filmekről, képekről... semmit a lényegről, csak jelenségekről...

Új hozzászólás Aktív témák