- Házimozi belépő szinten
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen TV-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mini-ITX
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
''ezért ajánlott minél lassabban írni az audio cd-ket.''
Tudomásom szerint ez nincs így. Ha van olyan íród, ami képes 1x-esen írni, nem biztos, hogy örülnél a végeredménynek, ha egy max48x-ra méretezett lemezt írnál meg vele 1x-esen.
Ha megnézed a nagysebességű lemezeket, egy csomón láthatsz olyan feliratot, hogy pl. 12x-48x, vagy a DVD-knél is olvastam valami olyasmit, hogy a 16x-os lemezeket nem lehet 1x-2x-esen írni.
Abban egyetértünk, hogy a feltüntetett sebességnél érdemes lassabban írni, én pl. az adatCD-knél is így teszek.
De arról, hogy mi a leglassabb, amivel érdemes, szívesen meghallgatnám a szakértő (PPeter) véleményét! -
mr_ricsi
veterán
''azért, mert (főleg a régebbi) asztali lejátszóknak túl gyenge a PC-s cd írók által égetett jel.''
Szerintem viszont: lyuk-lyuk.
''És egyszerűen nem ismerik fel a cd-t.''
Van egy ezeréves Sherwood cdlejátszóm. Az újraírhatók kivételével eddig minden cd-t megevett, függetlenül attól, hogy hányszorosan írtam. A rokonságban is akad jópárféle audioCDlejátszó, de eddig csak a Sony-kkal tapasztaltam problémát a nemgyári lemezekkel.
''Ezért kell minnél lassabban írni, hogy pontos, és elég erős legyen a cd-n a jel.''
A 48x-os írót és a 48x-os lemezt úgy csinálták meg, hogy 48x-an pontos, és elég erős legyen a jel. (De ha nem 48x-an, akkor 24x-esen mindenképp.)
''A tajvani lejátszó úgy is szól...''
Akinek félmilliós CDlejátszóra telik, annak futná gyári cd-re is... -
mr_ricsi
veterán
''írnék én vígan normális cd-re, de azt meg az asztali cd lejátszók többsége nem olvassa le, vagy csak az 53. próbálkozásra....A régebbi discman-ekről meg ne is beszéljünk. ''
Nem kellene a Sonyba annyira szerelmesnek lenni...
''Például a fater fél milliós profi lejátszója is csak akkor játsza le, ha már 20x nyomkodtam vissza a cd-t...''
Ugyanez a 15eFt-os tajvani lejátszóknak nem szokott gondot okozni.
A ''for audio'' jelű CD annyiban különbözik az azonos gyártó ''adat'' cdjétől, hogy az ára magasabb jogdíjat tartalmaz, és az adatfelületen van egy jel, amit némelyik asztali lejátszó keres, és ha nem találja, akkor illegálisnak tekinti a lemezt, és nem játsza le.
Anyag- és hangminőségben nincs különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- PlayStation 5
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest