Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozoo83
tag
Sziasztok!
Nekem egy Asus p5q lapra integrált hangkarival van gondom, este filmet néztem fülessel, akkor még minden jó volt, aztán azóta mindegy mit kötök rá a bal oldali hangszóró csak recseg és nem szól, ráadásul úgy néz ki, hogy hazavágta a creative megaworks-ömet mert azóta nem szól egyáltalán a bal oldali hangszóróm más lejátszón se, csak digitális bemeneten keresztül szólal meg még rendesen a bal is..
A hangkariból pedig ha a fejhallgatót picit kihúzom akkor megszólal a bal oldal is 2 másodpercre, de akkor meg lekapcsol a hang, mert úgy érzékeli hogy kihúztam.Van valakinek ötlete hogy mi baja lett a hangkártyának egyik pillanatról a másikra??
És hogy a mélyládába mi mehetett tönkre hogy nem szól a bal oldal JACK-es bemeneten keresztül??
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő