Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Köszönöm!
És ez rak fel Audio Console-t vagy Manager-t is? Végül is már megoldottam, igaz nem tökéletes a megoldás. Kimásoltam a driver-ből a RAVCpl64.exe-t, ez a Manager vagy Console, magyarul hangkezelő
és betettem az indítópultba. Így már van hangkezelőm, annyi, hogy gép indításakor nem csak az értesítési területre töltődik be az ikonja hanem el is indul mint amikor megnyitom. Mondjuk nem vágom hogy ha már benne van a driver pakkban ami nem is olyan kicsi mert töltöttem le egy több mint 400MB-osat is, akkor mi a búbánatért nem telepíti a hangkezelőt is. Érdekes, mint ahogy fentebb írtam az előző alaplapom is ASRock volt és abban is Realtek hangkártya volt és az Asrock oldaláról leszedett audio driver simán feltelepített mindent ami kell. Az ehhez az alaplaphoz letölthető auduo driverben még csak nyomokban sem találtam hangkezelőt, igaz a CD-n lévőt még nem néztem meg
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vírusirtó topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Total Commander
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- További aktív témák...
- POS érintőképernyős 15,6 monitor Elo Touch, NFC kártyaolvasóval
- Eladó újszerű belèpő gamer pc! Msi Rtx 3050, 3terra tárhely, 16gb ram +tartozèkok
- Dell 3280 Intel core i3 10100T 8gb ddr4 3,0Ghz 250ssd aio all in one pc
- DELL XPS 9550
- i5 3570 / 24GB DDR3 / 240GB SSD / GTX 1650/ WIFI, takarítva, pasztázva, telepítve / HP Compaq 8300
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest