Hirdetés
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
andikaaa
aktív tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Lehet, hogy ez az összefüggés érvényes a lock screen fagyásokra is? Mert, ahol nekem szinte minden második alkalommal fagy a WiFi mellett, ott még a nagyon gyenge térerő is jellemző. Konkrétan egy nagy beton épület, ha kimegyek a folyosóra, csak akkor van térerő, bent nulla...
-
xSide
őstag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Blade esetében, mikor a SS romot használtam az értesítési sávban váltva a 2g/3g mód közt pl mikor kikapcsolt a kijelző megszűnt az adat kapcsolat, kijelző be és auto csatlakozott!
Mikor beléptem a beállítások/Hálózati módba semmi nem volt bejelölve, ha itt kiválasztottam a GSM/WCDMA auto-t akkor megszünt fenti lehetőség...
Ebből kiindulva az alábbi dolog működne-e valamilyen úton-módon, esetünkben kijelző ki váltson 2g-re vagy azt részesítse előnyben, kijelző be legyen automatikus a 2g/3g váltás, esetleg a blade-nél ismertetett dolog?ro.telephony.default_network=?
Expected output using a 4.0.4 based ROM or even 4.0.3 stock ROM:
0 WCDMA preferred
1 GSM only
2 WCDMA only
3 GSM auto (PRL)4 CDMA auto (PRL)5 CDMA only6 EvDo only
7 GSM/WCDMA, CDMA, and EvDo (PRL)8 CDMA + LTE/EvDo auto
9 GSM/WCDMA/LTE auto **AU Telstra users need his one**
10 CDMA/EvDo/GSM/WCDMA/LTE auto
11 LTE only
12 LTE,CDMA(#7351) heidricha: az ADW-vel fordult elő rendszeresen a felejtős story, de ott még felcseszte az agyam plusszba a widget/ikon szerkesztésekor összeugró kijelző is és sokszor landolt a kukában az adott widget/ikon. Ennek hatására repült ADW!
A GO is tesztelve lett, ott ment minden rendesen és az önreklámozó, már megvett GO Backup Pro, GO Taskmanager újratelepítés utáni újra meg kell, hogy vedd címszóval repült minden GO és azzal kapcsolatos app ÖRÖKRE!!
Most tesztelés alatt a Nova/Apex eddig még nem tűnt el semmim.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Robotporszívók
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Építő/felújító topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő