Hirdetés
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robbertho
aktív tag
válasz
philoxenia
üzenetére
TP-link WR841ND itthon, Broadcom chipes PCI wifi adapterről osztott nettel koliban, ezen kívül Dell laptop és Acer laptop osztott wifijével szintén koliban, a BME I épületében, a BME wifin... egyre hosszabb a lista. Nekem túl hosszúnak tűnik már lassan, hogy a routerre kenjük.
Örülök neki, hogy nektek nincs ilyen, tényleg. És én is ugyanígy néztem, hogy miről beszélnek ezek, amikor nem fordult még elő velem sem, de ma minden második feloldás után azt mondja a telefonom, hogy "áá, nem akarsz te még használni, mi lenne, ha várnánk 1 percet?" és ez annyira nem jó dolog

@Keeperv85: Neked is úgy van beállítva a wifi alvás irányelve, hogy soha ne kapcsoljon ki, ugye?
-
ko9
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Akkor összeszedhetnénk, hogy kinek, milyen routerrel jön elő/nem jön elő, és milyen sűrűséggel.
Kezdem:TP-Link TL-WR841ND v7 (DD-WRT v24-sp2) - gyári ROM - ritkán, 1 hónap alatt kétszer fagyott
Új hozzászólás Aktív témák
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Automata kávégépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest