Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peter_Pan

tag

válasz szponzor #4337 üzenetére

Elhiszem, hogy bosszantó, de az is amit vergődsz. Először is eddig alig jónéhányszor írtuk le, hogy ha a hiba eredete ismeretlen, akkor factory reset önmagában nem elég, hanem ROM újra telepítéssel kombinálva oldhatja meg a hibát, amennyiben az szoftveres volt (ehhez el sem kell vinni T-pontba). Nyilván a hardveres hibán nem javít, de olyankor van a csere/szerviz.

Androidra pedig tényleg bárki írhat programot és az, hogy fut, még nem jelenti azt, hogy nem hulladék a kód ami mögötte van. Az sem biztosíték semmire, hogy play-ről töltesz le valamit, mert ott is van silány program szép számmal.

Mit csinálj?
    A) FR+ROM újratelepítés. Ne tegyél rá semmit 1-2 napig. Ha előjön a hiba, akkor szerviz. Ha nem jön elő, akkor mégis a hölgynek volt igaza, és valami sz@rt raksz rá, amitől megbolondul. Ha naponta csak 1 programot teszel rá és figyelsz, akkor még meg is találhatod melyik az.

B) Ha ezek ellenére állandóan bajod lenne vele, akkor ez a modell nem neked való, így érdemes váltanod.

• Jano_023

őstag

válasz szponzor #4337 üzenetére

Szia, én azt mondanám, ha tényleg minden 2-3nap után előjön akkor próbáld meg hogy reset után nem telepítesz fel extra programokat. Tudom, hogy ez nem megoldás, de ha így is hozza a hibát akkor kicseréltetheted. Ha nem hozza a hibát akkor kezdheted feltenni a progikat. Ebben az esetben azt javasolnám, hogy dobj ide a fórumba egy listát a használt programokról és esetleg az emberek vissza jelezhetnek, hogy adott program náluk jó vagy sem. így hátha meglesz a ludas.

Zsolt_72: én úgy tudom és nekem is azt mondták, hogy a ZTE telefonokat csak úgy mint pl. az Iphonet nem javítják csak cserélik mert nem kaptak hozzá alkatrészt. Szóval sima csere. :D

Új hozzászólás Aktív témák