Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter_Pan
tag
válasz
szponzor #4337 üzenetére
Elhiszem, hogy bosszantó, de az is amit vergődsz. Először is eddig alig jónéhányszor írtuk le, hogy ha a hiba eredete ismeretlen, akkor factory reset önmagában nem elég, hanem ROM újra telepítéssel kombinálva oldhatja meg a hibát, amennyiben az szoftveres volt (ehhez el sem kell vinni T-pontba). Nyilván a hardveres hibán nem javít, de olyankor van a csere/szerviz.
Androidra pedig tényleg bárki írhat programot és az, hogy fut, még nem jelenti azt, hogy nem hulladék a kód ami mögötte van. Az sem biztosíték semmire, hogy play-ről töltesz le valamit, mert ott is van silány program szép számmal.
Mit csinálj?
A) FR+ROM újratelepítés. Ne tegyél rá semmit 1-2 napig. Ha előjön a hiba, akkor szerviz. Ha nem jön elő, akkor mégis a hölgynek volt igaza, és valami sz@rt raksz rá, amitől megbolondul. Ha naponta csak 1 programot teszel rá és figyelsz, akkor még meg is találhatod melyik az.B) Ha ezek ellenére állandóan bajod lenne vele, akkor ez a modell nem neked való, így érdemes váltanod.
-
Jano_023
őstag
válasz
szponzor #4337 üzenetére
Szia, én azt mondanám, ha tényleg minden 2-3nap után előjön akkor próbáld meg hogy reset után nem telepítesz fel extra programokat. Tudom, hogy ez nem megoldás, de ha így is hozza a hibát akkor kicseréltetheted. Ha nem hozza a hibát akkor kezdheted feltenni a progikat. Ebben az esetben azt javasolnám, hogy dobj ide a fórumba egy listát a használt programokról és esetleg az emberek vissza jelezhetnek, hogy adott program náluk jó vagy sem. így hátha meglesz a ludas.
Zsolt_72: én úgy tudom és nekem is azt mondták, hogy a ZTE telefonokat csak úgy mint pl. az Iphonet nem javítják csak cserélik mert nem kaptak hozzá alkatrészt. Szóval sima csere.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest