- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- RAM topik
- Notebook hibák
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
válasz
Doky1988 #3368 üzenetére
Leírtam újra, és pár sort átírtam a Windowsos szkriptben, a régebbi csomag nem működik, ezért töröltetem is majd azt.
Íme a root:
A csomag Bin4ry restore funkciós rootja alapján készült. Én "csak" a szkripten módosítottam, cseréltem a Superuser.apk-t és a su bint, írtam hozzá Linuxosoknak is egy telepítő szkriptet, és adtam hozzá UnRoot lehetőséget is.
Letöltés: [link]
Telepítés:
0.: Bekapcsolod az Ismeretlen forrásokat és az USB hibakeresést a készüléken
1.: Csatlakoztatod az USB kábelt
2.: Letöltöd és kicsomagolod a ZIPet, Linux esetén kell egy chmod a+x RunMe.sh
3.: Futtatod az oprendszerednek megfelelő RunMe szkriptet
4.: Választhatsz, hogy Rootolni akarsz, vagy eltávolítani a Rootot (Unroot)
4/1.: Root esetén: 1-es opciót választod
/1-1.: Be fog jönni a készüléken egy Teljes visszaállítás alkalmazás. Semmilyen jelszót nem kell megadni, csak alul a jobb oldali Adatok visszaállítása gombra nyomni. Ne várj, AZONNAL nyomj rá, különben megakad a szkript. Ha nem írja ki, hogy Helyreállítás indítása, akkor lépj ki Home gombbal, és zárd be a szkriptet, majd kezd a 2. ponttol.
/1-2.: Ha sikerül, akkor 2szer újra fog indulni a készülék, erről a szkript is tájékoztat.4/2.: Unroot esetén: x opciót válaszd
/2-1.: Rákérdez, hogy Tényleg? Ez esetben Y a válasz
/2-2.: Készülék újraindul, és a Root eltünt.Tesztelve mindkét oprendszeren, természetesen hiba előfordulhat, azt jelezzétek, és megpróbálok mihamarabb segíteni.
Előfordult egyszer a tesztelés során, hogy újraindítás után eltünt a Superuser app. Ez esetben Playről újratelepítve újra használható volt a root.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest