Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Canonfan

senior tag

válasz Keeperv85 #18082 üzenetére

Hát igen, sajnos egyre többen pártolnak el a GXI-től ahogy látom itt a fórumon... :(

Mondjuk az xperia m, alcatel idol s, samsung s advance, ace 3 közül tényleg az Alcatel Idol S tűnik a legjobbnak, bár az Alcatel nem tudom mennyire nőtt fel a nagyokhoz minőség/megbízhatóság terén, szóval mennyire vannak vele bajok.
    Amúgy jónak tűnik, a MA teszt alapján kivéve az aksiidőt meg a nem cserélhető aksit, amitől ódzkodnék azért, mert mi van ha rom telepítés alatt vagy máskor annyira elszáll a telefon hogy csak aksi ki-be reset után kel életre? Szóval ilyenkor egy unibody házas telónál mi a helyzet, addig tégla míg le nem merül az aksi + még fel nem tölt? :F
    Amúgy még a Samu S Advance ami még jól hangzik, az van is egy barátomnak és szereti, de ott is vannak kompromisszumok a GXI után szerintem, mert kevesebb ram még talán elmegy, de gyárilag úgy tudom csak GB van rajt, az meg inkább visszalépés lenne az ICS után...

Mondjuk a legjobb üzlet az lenne, ha még a 2 év gari lejárta előtt forgalmazná a T a GXI2-őt és szerviz esetén lehetne ráfizetéssel váltani rá... :D (Bár a nem cserélhető aksi problémája sajnos ott is megvan... :( )

Új hozzászólás Aktív témák