- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen egeret válasszak?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
Keeperv85 #18082 üzenetére
Hát igen, sajnos egyre többen pártolnak el a GXI-től ahogy látom itt a fórumon...
Mondjuk az xperia m, alcatel idol s, samsung s advance, ace 3 közül tényleg az Alcatel Idol S tűnik a legjobbnak, bár az Alcatel nem tudom mennyire nőtt fel a nagyokhoz minőség/megbízhatóság terén, szóval mennyire vannak vele bajok.
Amúgy jónak tűnik, a MA teszt alapján kivéve az aksiidőt meg a nem cserélhető aksit, amitől ódzkodnék azért, mert mi van ha rom telepítés alatt vagy máskor annyira elszáll a telefon hogy csak aksi ki-be reset után kel életre? Szóval ilyenkor egy unibody házas telónál mi a helyzet, addig tégla míg le nem merül az aksi + még fel nem tölt?
Amúgy még a Samu S Advance ami még jól hangzik, az van is egy barátomnak és szereti, de ott is vannak kompromisszumok a GXI után szerintem, mert kevesebb ram még talán elmegy, de gyárilag úgy tudom csak GB van rajt, az meg inkább visszalépés lenne az ICS után...Mondjuk a legjobb üzlet az lenne, ha még a 2 év gari lejárta előtt forgalmazná a T a GXI2-őt és szerviz esetén lehetne ráfizetéssel váltani rá...
(Bár a nem cserélhető aksi problémája sajnos ott is megvan...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest