- Milyen egeret válasszak?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Amazon Fire TV stick/box
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonger
senior tag
válasz
heidricha #7629 üzenetére
Szeretett Blade-emet lecserélném...
Legutóbb elgondolkodtatott a GXI választás helyett a Samsung S Advance. Eldöntöttem, hogy visszamegyek és megnézem mindkettőt.
Na megjártam a T pontot ma. kb fél órát nyomogattam Az S advance-t ill a GXI-t és lehet, hogy a Blade miatt elfogult is vagyok, de simán az utóbbi oldalára billent a mérleg nálam
-4 vs 4.3"-os képernyő. Minimális különbség, talán a 4" kicsit jobban átfogható, de GXI képe tényleg sokkal szebb!!!!
-érintőképernyő: a Samu sokkal érzékenyebb,de most volt idő próbálgatni a GXI-t, így a Blade után kicsit még jobb, nem olyan jó mint a Samsung, de most azt mondom meg lehet szokni simán, azzal nem lesz baj.(Inkább az zavaró, hogy gyűjti az ujjlenyomatokat és az egész felület olyan szutykos izé lesz...(talán fólia segíthet rajta)
-Android felület: érdekes, néhol látványos a Samsung-é, de Blade után furcsa, nem tudnám megszokni egyhamar, a GXI-t meg mintha már 2 hónapja használnám, egyből mindent megtaláltam rajta.
belső: lefuttott 2 teszt program is mindkettőn, GXI sok helyen veri a másikat.
külső: Samu csak fehérben van: szép-szép, de mivel irodai öltönyös munkám van, a fekete akkor is jobban illik hozzám :-)most még egy dolog jutott eszembe:
a GXI-n felül a kis zöld Led átvált más színre vagy villog is ha esetleg van nem fogadott hívás vagy üzenet?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- RedMagic 10 Air Twilight Gamer kijelző, nagy teljesítmény, 16/512 GB,3 hó gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Black 200 MP Pro kamera, S Pen, 120 Hz QHD+ 8/256 GB
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest