Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Projektor topic
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Raspberry Pi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
atillaahun #7262 üzenetére
Bármi lehet... Itthon mindenesetre a SIP ALG segített, ahogy gondoltam, csak azt nem tételeztem fel, hogy ezen a remek routeren ezt telnet-en lehet csak beállítani; de minimum olyan sikeresen elrejtették a webes oldalak közt, hogy nem sikerült megtalálnom!
Ez volt az eredeti tippem is, bár feltételeztem, hogy ez alapban így van. Hiába, tévedni emberi dolog, de isteni érzés!!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Téma tudnivalók
Aktív témák
- PlayStation 5
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple iPhone 17 - alap
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A24 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 128GB, Akku: 91%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest