Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
Teljesen jól reagál az érintésekre, ettől nem kell félni. Rezgés olyan amilyen, én is jobban örülnék egy erősebb vibramotornak. Wifi használatakor nem érzéketlen a kijelző, tehát ha aktív a wifi, ugyanúgy tudod használni. Ritka (de sajnos létező) hiba, mikor "lefagy" a kijelző. Mióta nekem megvan (az elsők között kaptam kézhez), összesen kétszer fordult eddig elő.
Én azt mondom, hogy megéri az árát. De ha a T-mobile webshopból veszed, akkor még mindig lesz 8 napod az indoklás nélküli elállásra, ha mégis csalódnál a készülékben

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Akku: 100%, Újszerű, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4525
Üzleti előfizetők hirdetései
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest