Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Canonfan

senior tag

válasz airmax_2.0 #334 üzenetére

Szerintem a processzor miatt semmiképp nem szabadna 60 fölött adni, (bár ehhez hozzá kell tenni, még az is lehet a marketing megoldja, hogy egekig magasztalják az intel neve miatt ami beégett az emberek retinája mögé... annak ellellenére fölbeszélik, hogy a midfield erősen felejtős... )

Szerintem sem szabadna 60K kártyás ár fölött adni egy teljesen új platformot, 70-80K-ért már szerintem sokan nem rizikóznának az Intelessel. :)

Az intel processzoros, az eddigi információim szerint szintén eléggé felejtős, bár az is 1 gigás RAM-al jön.

Milyen okokból felejtős neked az inteles verzió?
    Alapjáraton én is a Tegra2-es verzió felé húztam volna, de az nekem azért felejtős mert nem lesz a T-nél, és amúgy is csak jövőre jön, bár nem egyöntetűen pozitívak róla a tapasztalatok. Viszont én inkább netezek mint játszok ezért most már türelmetlenül várom az Intel verziót a T-nél, ha 50K-nál nem lesz több az ára hűséggel, és az első tesztek és felhasználói tapasztalatok is megnyugtatóak lesznek akkor erősen hajlok rá hogy tegyek vele egy próbát. :)
    Bár az tény hogy az Inteles lutri lesz majd pl. fontos infó lesz, hogy a hardveresen vannak-e vele gondok, és a gyári rom milyen, mert sajnos kicsi rá az esély hogy root, és főzött romok lesznek rá, :( ezért szeretném megkérdezni, hogy milyen infóid vannak az Inteles verzióról ami alapján felejtős számodra?

Új hozzászólás Aktív témák