-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
airmax_2.0 #334 üzenetére
Szerintem a processzor miatt semmiképp nem szabadna 60 fölött adni, (bár ehhez hozzá kell tenni, még az is lehet a marketing megoldja, hogy egekig magasztalják az intel neve miatt ami beégett az emberek retinája mögé... annak ellellenére fölbeszélik, hogy a midfield erősen felejtős... )
Szerintem sem szabadna 60K kártyás ár fölött adni egy teljesen új platformot, 70-80K-ért már szerintem sokan nem rizikóznának az Intelessel.
Az intel processzoros, az eddigi információim szerint szintén eléggé felejtős, bár az is 1 gigás RAM-al jön.
Milyen okokból felejtős neked az inteles verzió?
Alapjáraton én is a Tegra2-es verzió felé húztam volna, de az nekem azért felejtős mert nem lesz a T-nél, és amúgy is csak jövőre jön, bár nem egyöntetűen pozitívak róla a tapasztalatok. Viszont én inkább netezek mint játszok ezért most már türelmetlenül várom az Intel verziót a T-nél, ha 50K-nál nem lesz több az ára hűséggel, és az első tesztek és felhasználói tapasztalatok is megnyugtatóak lesznek akkor erősen hajlok rá hogy tegyek vele egy próbát.
Bár az tény hogy az Inteles lutri lesz majd pl. fontos infó lesz, hogy a hardveresen vannak-e vele gondok, és a gyári rom milyen, mert sajnos kicsi rá az esély hogy root, és főzött romok lesznek rá,ezért szeretném megkérdezni, hogy milyen infóid vannak az Inteles verzióról ami alapján felejtős számodra?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest