Hirdetés
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
airmax_2.0
tag
válasz
Canonfan #324 üzenetére
Az angol tegrás grand x -el mégegy gond az 512 Mbyte RAM. Nekem az emiatt felejtős, de volt rá kilátás, hogy 1 Gbyte -al is megjelenik nálunk hamarosan (ez kelzsca tájékoztatása szerint tolódik..)
Az intel processzoros, az eddigi információim szerint szintén eléggé felejtős, bár az is 1 gigás RAM-al jön.
Szerintem a processzor miatt semmiképp nem szabadna 60 fölött adni, (bár ehhez hozzá kell tenni, még az is lehet a marketing megoldja, hogy egekig magasztalják az intel neve miatt ami beégett az emberek retinája mögé... annak ellellenére fölbeszélik, hogy a midfield erősen felejtős... )szóval én nagyon rámozdultam a zte-re mert a blade-es ismerőseim jókat mondtak, de kétszer csalódtam bennük.. egyszer mikor európába hozták 512 mb RAM-al.. másodszor mikor ide az intelest hozták... (harmadszor amikor még mindíg nincs a polcokon... negyedszer amikor a tegrást nem is hozzák az idén... jövőre pedig akkor sem vennek tegra 2 processzoros telefont ha féláron adnák...)
Szóval én most egy igen érdekes árban kicsit több, de még elérhető és szemrevaló koreaival szemezgetek (optimus L9)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Poco F6 512/12GB Black 2év garancia!
- Google Pixel 8 PRO + TELJESEN ÚJ Pixel Watch 2!!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue független 100% Akku
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 2 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest