- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Közel 100 maggal érkezik a kínai szerverprocesszor
- Félkörpanorámás ASUS ház érkezett a nem túlságosan drága halmazba
- Rejtett csatlakozós VGA MSI módra
- Powerbank választás okosan: mAh, Wattóra, PD... mit jelentenek valójában?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Asztrofotózás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Közel 100 maggal érkezik a kínai szerverprocesszor
- Milyen széket vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
Mielőtt valaki eltámadna, mint anno, itt és most szeretném megjegyezni, hogy teljes egészében az úriember munkájáról van szó, amihez nekem az égvilágon semmi közöm azon kívül, hogy esetleg valami hülyeséget ugatok hozzá néha. Ugyanis volt már rá utalás nem egyszer, hogy mi kihasználva más munkáját magunkat fényezzük, vagy direkt úgy állítjuk be, mintha mi csináltuk volna. Úgyhogy én ettől már most elhatárolódom. Ha sikerül valamit segítenem, természetesen nem fogom magamban tartani, de ez NEM az én érdemem!
Én még eddig más segítsége és munkássága után nem felejtettem el feltüntetni, hogy érdemeben köszönhetem neki/nekik is, ha kész lett valami, ellenben néha kapom az ívet rendesen...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 PRO MAX 256GB 3 hónapos MEDIAMARKT számla! 2028 júniusig Apple garancia! Akku 100%!
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4479
- RedMagic 10 Air Twilight Gamer kijelző, nagy teljesítmény, 16/512 GB,3 hó gari!
- DELL Universal Dock UD22
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest