Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grillo
őstag
válasz
CaptainTitus #1979 üzenetére
Ez egy előírás, hogy ne tudj észrevétlenül fotózni. Bizonyos appokban van rá lehetőség, és custom romokban, legalábbis CM alatt a rendszernek is lehet engedélyezni.
-
Grillo
őstag
válasz
atthany #1875 üzenetére
Nem, csak ha valaki több 10 ezer forintos telefont akar, annak legyen havi 2-3 ezer forintja, hogy használni tudja. Ha valakinek csak 1000 forintja van havi előfizetésre, akkor ehhez a lehetőségéhez képest vásároljon.
3000 forint az 5 doboz cigi, vagy egy közepes sörözés a haverokkal.Vagy spóroljon, és vegye meg hűség nélkül.
-
Grillo
őstag
válasz
CaptainTitus #1798 üzenetére
Jó, de ha világszerte ennyire megy a készülék, akkor simán lehet, hogy nem gyártanak belőle eleget. Főleg, hogy gondolom nem ezen van a ZTEnek a legnagyobb haszna. Hamarosan meg jön az ottani újévi hercehurca, akkor meg egy hónapra kiesik elég sok minden.
-
Grillo
őstag
válasz
kelzsoca #1735 üzenetére
Igen az lesz, majd keresek hozzá valamit.
A widgetek közben meglettek, csak nem jelent meg azonnal telepítés után egy-két program, én meg nem értettem a dolgot, de pár perc után megtaláltam.Ja, a "gépkönyv" azt írja, hogy első használat előtt rakjuk töltőre a feltöltésig, a telenoros meg azt mondta, hogy az első töltés legyen legalább 10 óra. Ezekből mi megalapozott dolog? Ezekenek már nem kell tudtommal formázás.
-
Grillo
őstag
Másnak is elég érzéketlen a kijelző a gyári fóliával? Ace-hez képest igen szar, de remélem, hogy csak a nejlon miatt.
Láma kérdés. Widgetet hogy rakok ki az asztalra? Nyomom én hosszan, de nem az jön be. 4.0 alatt máshogy van?
-
Grillo
őstag
Megjött az Árkádba is, fel is hívtak, hogy mehetek érte, most bontogatom.
De pl. a Fogarasi úti Tescoban lévő boltjukba nem érkezett készülék. -
Grillo
őstag
Jó lenne, ha jövő héten tényleg megjönne, mert ma azt mondták egy kisebb ügyfélszolgálaton, hogy hónap vége. És se Tipo, se Mini II nincs.
-
Grillo
őstag
Kinéztem ezt a telefont asszonynak, leváltandó a Nokia 3230-asát.
Olvasgatva a topikot egyértelmű volt, hogy nem fogok kapni jelenleg egy boltban sem, de azért csak bementem az Árkádba. Ott fel is írta a srác a nevem, ha jön készletre, hívni fog.
A poén viszont nem ez volt. Mentem át a Sugárba, és ott is bementem az ügyfélszolgálatra, hátha többet tudnak. Itt volt is kiállítva Blade, meg is tapiztam, meglepően könnyűnek tűnt nekem méretéhez lép.
Kérdezem a srácot, mi a helyzet, azt mondja, az utolsót ő vette meg még egy hónapjaA kiállítottat is meg lehet majd venni 30%-kal olcsóbban, de még nem tudja mikor.
Remélem bejön Kelzsoca infója és lesz jövő héten új szállítmány.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest