Új hozzászólás Aktív témák

• sikolysikoly

csendes tag

Sziasztok!

Gondoltam leírom mi történt velem, hátha valakit érdekel/úgy járt ahogy én/van rá valami ötlete.

Van nekem egy ZTE Blade III-as telefonom (milyen meglepő ebben a rovatban), a megjelenésétől fogva azaz 2 éve vagy több. Ahogy a kezembe fogtam tettem is rá az akkori CWM ROM-ot. Minden rendben volt, működött tökéletesen. Ahogy jöttek ki az újabbnál újabb verziók, természetesen mindig frissítettem, egészen most nyárig(Augusztus), amikor az azt hiszem Android 4.2.2-es ROM-ot tettem rá.
    Aztán idén Október közepén gondolt egyet a telefon, este úgy tettem fel töltőre, hogy tökéletes volt, reggel viszont nem ébresztett. Nem tudtam feloldani sem. Akksi ki-vissza, bekapcsolt. Viszont ott szét is fagyott, láttam az asztalt, de másra nem volt hajlandó.
    Újratettem a ROM-ot, ment minden rendben. Visszaállítottam minden appomat. De, amint elindítottam egy appot meghalt. Innestől kicsit tömörítem.
    ROM újra -> megy normálisan ->első app megnyit meghal.
    Egyel régebbi ROM telepít ->felmegy normálisan -> első app megnyit meghal.
    Még egyel régebbi ROM telepít ->felmegy normálisan -> első app megnyit meghal.

Már úgy voltam vele, hogy megy a fiókba, de mondom, egye fene, visszaállítom teljesen gyárira.
    Gyári Recovery+Gyári ROM B12-re frissítve rögtön...azóta tökéletesen üzemel.
    Visszatenni nem merek rá Custom Mod-ot, mert nincs kedvem újrakezdeni ha megint beütne a halál, pedig sokkal kényelmesebb és jobb a Custom.

No, ez az Én történetem...igazából nem találtam rá megoldást mi lehetett a baj.

Új hozzászólás Aktív témák