- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Házimozi haladó szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
N3ST1C
tag
Nagy játék
-
Kashim
őstag
iPhone-ra jah, igazából szokható, de lehetne kicsit jobb. Például kijelölsz egy egységet, adsz neki egy parancsot és elveszik a kijelölés. Minden parancs után meg kell őket keresgélni. Zoomolni nem lehet, fix a kép, így elég sokat kell scrollozni, későbbi nagyobb pályákon ez nem túl szerencsés. Menü nagyon amatőr és darabos. Ha imádtad az eredeti játékot akkor leszedheted, ezzel is tuti elleszel, ellenkező esetben érdemes megvárni 1-2 updatet vagy leárazást. iPad-en sokkal jobban játszható.
-
Kashim
őstag
Na közben mégis nyert a kísértés... megvettem, rohadt jó.
Kivéve a menürendszert ami egy összecsapott laggos szarkupac, de remélem javítgatják majd. -
cherockee
aktív tag
Megvan eredetiben...
Akit érdekel, azóta lelkes orosz programozók megoldották, hogy az eredeti játék fusson mindenféle windows-ok alatt, nagyobb felbontásban, asszem nemrég lett kész a pályaszerkesztő, és létezett egy hivatalos kiegészítőlemez is hozzá:
Zzone -
MrTwister
őstag
válasz
atidzsiforc #5 üzenetére
Az meg mi?
Jöhetne rá a Total Annihilation is!
-
atidzsiforc
őstag
ig mikor lesz?
-
Kashim
őstag
Wá mennyire vártam már, de 4 euróért lehet inkább megvárok egy leárazást, mert épp nemrég vásároltam be pár drágább appot.
-
Polllen
félisten
úúú tuti a játék, remélem lesz android-ra is.
-
olbaidhun
őstag
Mekkora már! Nagyon csíptem valamikor..
-
.Oldman.
tag
legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest